Zdravím Vás,
Aktuálne mám Stilo 2004, 1.9 8V 85kw a ako svoje ďalšie auto som si vyhliadol Tipo (2018) s motorom 1.6 Multijet 88kw. Dnes som však bol na skúšobnej jazde a ostal som dosť nemilo prevapený ohľadom hluku prenikajúcim do kabíny, povedal by som, že to bolo dokonca o značnú časť horšie než v mojom Stile, a to zrovna tiché auto nie je. Motor v skúšanom aute znel ako niečo medzi traktorom a starou dodávkou. Bol som tým vyslovene šokovaný, nakoľko všetko ostatné mi na aute vyhovovalo, ale ten hluk bol prakticky neznesiteľný. Rád by som sa Vás preto spýtal, či to je bežná vec pri týchto autách, alebo som len natrafil na menej zachovaný kus, poprípade mohla byť v hre nejaká porucha.
1.6 Multijet 88kw - nadmerný hluk od motora
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Reklama
Re: 1.6 Multijet 88kw - nadmerný hluk od motora
Těžko říct jestli vlastnost nebo závada typu děravej vejfuk, utahaný silentbloky motoru, okousaný tapec na motorový přepážce... Obecně čim novější auto tim líp odhlučněný, takže spíš závada. Jedině projet jich víc, na dálku ti jeden řekne pohoda, druhej hlučný a stejně nebudeš vědět nic..
-
- Začátečník
Re: 1.6 Multijet 88kw - nadmerný hluk od motora
Išiel so mnou aj kamarát, ktorý sedel vzadu a vravel že tam to bolo počuť ešte viac, tak by som sa skorej priklonil k výfuku. Pôjdem odtestovať ešte jedno čo mám pobližšie, bohužiaľ aj s 1500€ vyššou cenovkou
a uvidíme. Ďakujem za info