Vykrivenej volant
Moderátor: peta.smolik
Vykrivenej volant
Dobry den, chci se zeptat, po vymene hrebenu rizeni mam volant pul otacky do prava, pomuze kalibrace snimace uhlu rizeni? V servisu mi bylo tvrzeno, ze mam vadnej hreben rizeni... Co se mi moc nezda. Jedna se o Fiat Ideu 1.4 70kW r.v 2008, diky za odpoved.
Fiat Punto 1.2 59kW
- Reklama
Re: Vykrivenej volant
Neviem prečo si menil riadenie. Ak nie kvoli búračke tak v servise ti mali urobiť aj geometriu neviem co to je za servis ale asi nejaky spod zeme.
Napis mi na mail kapcak@azet.sk ak potrebujes pomoct.
Napis mi na mail kapcak@azet.sk ak potrebujes pomoct.
Proč měnili hřeben??? Jinak kecaj jen to neumí. Geometrie včetně kalibrace řízení na středovou polohu (snímač natočení - střed. poloha se nastavuje diagnostikou). Reklamuj nesprávně provedenou výměnu hřebene. Nebo spíš je lepší obětovat prachy a dát to někomu kdo to opravdu umí - lempl ti to akorát dojebe ještě víc...
Spirit Wolker mi uz rekl, ze hreben je spatne mechanicky nastavenej. Pul otacky volantu uz nejde nijak seridit... Ani nijak osadit Hreben nebyl novej, ale repasovanej.
Fiat Punto 1.2 59kW
Re: Vykrivenej volantg
aj ja som na Idey menil riadenie - cela predna aj zadna naprava na tom aute je na.ipču .... akože fakt. To stara Marea ma všetko pevne - poctive a Idea oproti tomu ma napravy ako z hliny