Som si vsimol ze po otvoreni spolujazdcovych dveri sa spusti cd prehravac, a po case vypise eject error CD E16, viem ze radio si zije svoj zivot podla teploty, ze by mu uskodili horucavy?
Aj som skusil odpojit bateriu ale nič stale to iste
Nikto nič Na zahraničních forach sa to spomina, tam našli riešenie cele radio vymeniť
Na fiat eu na to bol tiež dotaz od jedneho uživatela a nikto nič, no holt skurvený Pioneer.
Problem sa teraz vyskytuje pri ľavých dverach a ked sa použije dialkove, mi to pride ako na vstupe do radia by sa vyskytol nahodný signal z body computera.
Problem autoradio
Moderátor: peta.smolik
Problem autoradio
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
- Reklama
Re: Problem autoradio
Tak čistě teoreticky můžeš rádio odpojit a zkusit proměřit co vlastně teče za proud do kostky za ním, v eLearnu by mělo být schéma, co je kam zapojené.
Buď je totiž chyba přimo v rádiu anebo někde v zapojení v autě. Víc mě takhle na dálku nenapadne...
Buď je totiž chyba přimo v rádiu anebo někde v zapojení v autě. Víc mě takhle na dálku nenapadne...
exRenault 19 Chamade ('91 173 000>287 000+);
Fiat Bravo II 1.4 16V, Dynamic ('07 43 000>x);
Suzuki SX4 1,5 VVTi ('10 70 000>x);
Škoda Octavia II FL 1.6 TDI DSG 7q ('13 293 000>x);
diag. ELM327, VCDS
diag. ELM327, VCDS
ešte som to nemal vytiahnuté, ale bude to asi v rádie, pozeral som schému, malo by byt jeden pin co ovláda rádio, bud bude za ním kondenzátor či polovodič, ktorí niečo filtruje, momentálne sa nezapína pri otvorení dvier, inak som si v lete všimol že to urobilo v noci pri zapnutí svetiel.
Škoda 130L agave už z recyklovana
Kdybys to rádio vyndaval, použij ty vytahovací packy, co si někde koupíš. Já si je zkusil vyrobit a i když jsem rozměr trefil, tak to byla katastrofa a nakonec jsem je stejně objednal
exRenault 19 Chamade ('91 173 000>287 000+);
diag. ELM327, VCDS
diag. ELM327, VCDS
Chalani, prihodím otázku do tejto témy.
Stretol sa niekto s tým že pri blue&me prestal systém čítať usb kľúče (MP3).
Len tak z ničoho nič prestal hrať a už žiadny kľúč nedetekuje.
Bluetooth funguje ďalej.
Stretol sa niekto s tým že pri blue&me prestal systém čítať usb kľúče (MP3).
Len tak z ničoho nič prestal hrať a už žiadny kľúč nedetekuje.
Bluetooth funguje ďalej.
Fiat Bravo 1,4T 16V 120 r.v 2008
Zkusit:
1.) použít prázdný USB malé kapacity s pouze několika mp3 a se správně vyplněnýma ID3 tagama >> přepíše si uloženou historii
2.) pokud nepomuze, odpojit na 30s baterii >> vymaže se nastavení blue&me, ale pak je třeba všechno ponastavovat
Dle mého pozorovaní má ten systém problém s načítáním ID3 tagů u mp3. Pokud je v tom čurbes tak mu to dlouho trvá nebo takle odmítne spolupracovat úplně.
Pomohlo mi, si v tom udělat pořádek a použít pouze ID3v2 iso-8859-1 (tj bez rozšířených znaků čěí apod.)
Od té doby načte v pohodě i velkou flashku s hodně muzikou.
1.) použít prázdný USB malé kapacity s pouze několika mp3 a se správně vyplněnýma ID3 tagama >> přepíše si uloženou historii
2.) pokud nepomuze, odpojit na 30s baterii >> vymaže se nastavení blue&me, ale pak je třeba všechno ponastavovat
Dle mého pozorovaní má ten systém problém s načítáním ID3 tagů u mp3. Pokud je v tom čurbes tak mu to dlouho trvá nebo takle odmítne spolupracovat úplně.
Pomohlo mi, si v tom udělat pořádek a použít pouze ID3v2 iso-8859-1 (tj bez rozšířených znaků čěí apod.)
Od té doby načte v pohodě i velkou flashku s hodně muzikou.
Fiat Bravo Emotion, 2009, 1.4 T-Jet 88kW
Ďakujem ToKr,
skúsil som oba body, bez úspechu.
V zásade problém s ID3 tagmi u mňa nemal prečo byť, nakoľko ten kľúč s hudbou prehrával vyše roka bez problémov a ani som ho z auta za ten rok nevytiahol.
Batériu sme odpojili na pár minút, musel som nastavovať okná, vymazali sa údaje z palubného počítača, ale Blu&Me napríklad nevymazalo spárovaný mobil a po pripojení batérie a naštartovaní sa opäť pripojil.
Bo som u spiriwolkera na diagnostiku a po vyskúšaní dvoch diagnostík hovoril, niečo v zmysle, že centrálna Rj nedostáva informácie od RJ Blu&Me.
Vyskúšali sme to odpojenie batérie, ale nič sa neudialo.
Zvláštne za mňa hlavne to, že bloutooth spárovanie a telefonovanie bez problémov funguje ďalej...
skúsil som oba body, bez úspechu.
V zásade problém s ID3 tagmi u mňa nemal prečo byť, nakoľko ten kľúč s hudbou prehrával vyše roka bez problémov a ani som ho z auta za ten rok nevytiahol.
Batériu sme odpojili na pár minút, musel som nastavovať okná, vymazali sa údaje z palubného počítača, ale Blu&Me napríklad nevymazalo spárovaný mobil a po pripojení batérie a naštartovaní sa opäť pripojil.
Bo som u spiriwolkera na diagnostiku a po vyskúšaní dvoch diagnostík hovoril, niečo v zmysle, že centrálna Rj nedostáva informácie od RJ Blu&Me.
Vyskúšali sme to odpojenie batérie, ale nič sa neudialo.
Zvláštne za mňa hlavne to, že bloutooth spárovanie a telefonovanie bez problémov funguje ďalej...
Fiat Bravo 1,4T 16V 120 r.v 2008