Tak ci tak ma celkom zarazilo, ked mi ukazal, na co spada a na co nespada zaruka. Napr. ta spojka tam vylozene kricala.
Moderátor: peta.smolik
Motor je na to citlivy, T-jet ked zapnes, nemozes ho hned vypnut. Po starte tam manazment motora dava velke davky paliva aby to neskapalo. Podla mna si to mal zaliate benzinom.ppetr22 píše:Tak mám stejný problém, takové bouchnutí / tupé klepnutí někde od přední nápravy při přejezdu vyšší nerovnosti, z řidičovy strany. Najeto 43t km. Za měsíc to jde na prohlídku, tak uvidím.
Taky jsem zjistil jinou věc. Přišel jsem ráno k auto, nastartoval, do toho telefon a musím zpět. Tak jsem to vypnul a už nevyjel. Následně jsem jel až za dva dny, nastartuji, klepotavý zvuk, cca 20 vteřin bliká žlutá kontrolka motoru, pak se to ustálilo a jelo bez problémů. Nedalo mi to a za týden to vyzkoušel nasimulovat. A zase ta samá chyba. Že by tam zůstával benzín?
P.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |