MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - Ygzo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - Ygzo
Tak sa pridam aj ja a prilozim par foto mojho auticka Je na nom vsetko povodne da sa povedat, plus su na nom bocne prahy Abarth, zatmavene zadne skla, sportovy vyfuk a sportove pruzenie (ci je znizene to neviem, kupil som ho uz tak, ale zda sa mi nejake nizke, tak mozno jo). A na fotkach je trochu spinave, xixi ale zajtra sa ho chystam umyt.
Co sa tyka uprav do buducna, tak zatial neviem presne, ale mozno by sa mi pacili nejake 15" elektrony, zislo by sa lepsie audio, ale najskor potrebujem spravit bezne servisne zasahy (vymena rozvodaku a vsetkeho mozneho co sa meni, kontrola naprav, brzdy, proste zainvestujem najskor do toho potrebnejsieho a casom sa uvidi)
Co sa tyka uprav do buducna, tak zatial neviem presne, ale mozno by sa mi pacili nejake 15" elektrony, zislo by sa lepsie audio, ale najskor potrebujem spravit bezne servisne zasahy (vymena rozvodaku a vsetkeho mozneho co sa meni, kontrola naprav, brzdy, proste zainvestujem najskor do toho potrebnejsieho a casom sa uvidi)
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Diky za pochvalu
Arrow79: Este chvilu urcite zostanu tie disky na aute, ale ked sa ich rozhodnem vymenit, tak hodim do placu tieto originaly.
Mario: JJ, je to original 1,2 16V HLX. A ten vyfuk sa mi pacil tiez, dava to tomu taky neseriovy look, aspon trosku sa lisim od ostatnych puntov a ma to taky lepsi zvuk
Arrow79: Este chvilu urcite zostanu tie disky na aute, ale ked sa ich rozhodnem vymenit, tak hodim do placu tieto originaly.
Mario: JJ, je to original 1,2 16V HLX. A ten vyfuk sa mi pacil tiez, dava to tomu taky neseriovy look, aspon trosku sa lisim od ostatnych puntov a ma to taky lepsi zvuk
-
- Začátečník
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Co ja viem, skor by sa mi pacili nejake ine zadne svetla, ale zatial si vystacim s tymi co su tam. To predne clonitko na skle tam bolo uz ked som ho kupil. Bohuzial sa mi prasklo sklo , takze teraz idem vymenit predne sklo, tipek mi slubil ze to budem mat aj na novom skle, tak uvidim co s tym spravi.
-
- Začátečník
-
- Začátečník