MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
jo ty cudliky myslim !!!
no kdyz zavaris kliky tak tam musis dat ODSKOKY, a na tech se dvere trochu pootevrou, tudiz si to pak dotycny sam otevre (uvidis jak to ma Tombady;) ) anebo si kliky muzes nechat. pres ty by se teoreticky zlodej nemel dostat, spise jsou mu k n icemu. zamky jsou hlavni. a pak ty cudliky.
no kdyz zavaris kliky tak tam musis dat ODSKOKY, a na tech se dvere trochu pootevrou, tudiz si to pak dotycny sam otevre (uvidis jak to ma Tombady;) ) anebo si kliky muzes nechat. pres ty by se teoreticky zlodej nemel dostat, spise jsou mu k n icemu. zamky jsou hlavni. a pak ty cudliky.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Z.L.Y.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Dohy"] jeste musim vymyslet nejaky zaslepky tam co .. misto cud
nemusíš dělal jsem duralové podle or. ,akoát jsem díru v kolíku vrtal hloub ,takže při zamknutí jsou v rovině s tapicírem.
tak sundej kolík a jen prohlub díru
nemusíš dělal jsem duralové podle or. ,akoát jsem díru v kolíku vrtal hloub ,takže při zamknutí jsou v rovině s tapicírem.
tak sundej kolík a jen prohlub díru
e-mail: jpstyling@seznam.cz
New: http://www.zly.blog.cz
-------------
car: Fiat Marea weekend 1,6 16v. snížená sériovka na "17"tkách , ale
už má nového pána.
Family car: Citroen xsara picasso
Jsem Ital s Francouzkým autem.
New: http://www.zly.blog.cz
-------------
car: Fiat Marea weekend 1,6 16v. snížená sériovka na "17"tkách , ale
už má nového pána.
Family car: Citroen xsara picasso
Jsem Ital s Francouzkým autem.
- Kačík*
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mno nevadí...ale tý práce,mno jejej, teď sem dostala nabídku od jednoho chlapíka že mi udělá spoilery "na přání", prý to bude na dýl,ale na příští sezonu snad ju...to fíš teď mušim šetřit na klempíře,mno možná jedny zadní sveře a celolak....Jo a sem si šla dneska koupit látku že o víkend zamakám na tech dveřích a na platu do kufru...a taková žlutá jak se mi líbí v lákách neprodávají,snažily se mě přesvědčit že ji neseženu,ale já se nedám v pátek si jedu na burzu pro sklípkana tak se asi atavim taky v ASKO nábytek a omrknu toDohy píše:Děkuju ale jsou i hezčí a ja ještě nejsem u konce;)