Palivové čerpadlo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Palivové čerpadlo
Zdravím, chcem sa opýtať...mám Punto 1.1/1999 a na palivovom čerpadle mám prasklinu z ktorej tečie nemáte niekto skúsenosť ako to nejako účinné zalepiť nech to pár dní vydrží kým ho vymením za nové... ďakujem.
- Reklama
Re: Palivové čerpadlo
Jo, lepil jsem to a rok jsem na to jezdil a neprosakovalo. Nevím, jestli to máš stejně, já měl prasklinu v té díře.
Upustil jsem tlak (na liště vstřikovačů je ventil), díru vyfoukal, prolil acetonem, vyfoukal, škvíru zalil trochou vteřinového lepidla a pak ještě Eprosinem (dvousložkový černý epoxid na karoserie).
Upustil jsem tlak (na liště vstřikovačů je ventil), díru vyfoukal, prolil acetonem, vyfoukal, škvíru zalil trochou vteřinového lepidla a pak ještě Eprosinem (dvousložkový černý epoxid na karoserie).
- Přílohy
-
- 20150315_114324.jpg (88.12 KiB) Zobrazeno 2521 x
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Brno
PS: Klíč jsem si pak udělal z odpadní roury, do které jsem po obvodu flexou vyřezal drážky.
vitaml@volny.cz
Brno
Brno
Ďakujem za odpoveď...ja tam mám iné čerpadlo..no skúsim na pár dní len to nejako oblepit páskou alebo čím...je tam trochu blbý prístup
Osuš to, odmasti to a zakápni to vteřiňákem. Páska to neudrží, je tam tlak a taky se benzínem rozpustí.
vitaml@volny.cz
Brno
Brno