Bravo 2 - ako otvoriť kufor bez kľúča s diaľkovým?
Moderátor: peta.smolik
Bravo 2 - ako otvoriť kufor bez kľúča s diaľkovým?
Mám Bravo bez "tlačítka" v logu FIAT na zadnom kufri, a v interiéri pri rádiu nemám tlačidlo na otváranie kufra. Dá sa nejakým spôsobom otvoriť kufor bez diaľkového ovládania? Zatiaľ som na to neprišiel.
- Reklama
Re: Bravo 2 - ako otvoriť kufor bez kľúča s diaľkovým?
Zřejmě nejsi první majitel auta a už jsi ho takto koupil. Nevím, zda-li mělo Bravo i nějaké jiné otevírání kufru než tlačítkem loga na kufru nebo dáklovým ovládačem. Myslím si, že předchozímu majiteli se pokazilo tlačítko na ovládání - otevírání kufru ve znaku, tak ho prostě nahradil jen obyčejným znakem, popřípadě ti odešel ten mikro-spínač ve znaku a nejde to otevřít. Mohu pouze poradit, abys sdělal vnitřní plastový kryt kufru a ihned uvidíš, zda-li tam ke spínači - znaku vedou nějaké dráty, případně, že tam jen nezapojené někde visí. Jinak na to asi nepříjdeš. Jen tě musím upozornit, že při sdělávání vnitřního plastového krytu pátých dveří jsou tam takové plastové štefty, které rády praskají (již jsem to měl sdělané), takže je nepolámej.
Jinak některé starší typy Fiatu měly k otevírání kufru páčku vedle řidičovy sedačky, to ale dle mého není případ modelu Bravo.
Jinak některé starší typy Fiatu měly k otevírání kufru páčku vedle řidičovy sedačky, to ale dle mého není případ modelu Bravo.
Ještě pro úplnost musím dodat, že pokud objevíš nějaké dráty ke spínači, tak je nejprve proměř, zda-li tam jde proud a jsou funkční, protože může dojít třeba jen k přerušení drátů - kabeláže ke spínači.
Nie, nie som prvý majiteľ.
Videl som na videu, ako sa to logo FIAT stláča - normálne to pôsobí ako tlačidlo. To moje je jednoliate -nedá sa stlačiť. Skúsim teda skontrolovať tie káble, ale skôr si myslím, že je to verzia bez tlačítka na kufri. Akurát dnes som totiž narazil na video recenziu Brava 2, kde chlap presne hovoril o tom, že kufor auta v jeho výbave sa dá otvoriť iba tlačítkom na diaľkovom ovládaní. Podľa mňa je to dosť škoda, nedomyslené.
Videl som na videu, ako sa to logo FIAT stláča - normálne to pôsobí ako tlačidlo. To moje je jednoliate -nedá sa stlačiť. Skúsim teda skontrolovať tie káble, ale skôr si myslím, že je to verzia bez tlačítka na kufri. Akurát dnes som totiž narazil na video recenziu Brava 2, kde chlap presne hovoril o tom, že kufor auta v jeho výbave sa dá otvoriť iba tlačítkom na diaľkovom ovládaní. Podľa mňa je to dosť škoda, nedomyslené.