zadni loziska
Moderátor: peta.smolik
zadni loziska
Ahoj, rozhodl sem se ze neco malo nainvestuji do stilouse, protoze zatim si ho ponecham za dobre sluzby. Potrebuji zadni loziska asi i s nabojem jako celek, bude to lepsi na vymenu a cas, ze nebudu muset naboj brat do prace pod lis. V zaplave znacek gsp, skf, snr, fag a ja nevim co jeste se moc neorientuju, poradi nekdo znacku a obchod. Diky.
Fiat Stilo 1,9JTD 85KW r.v.2004, najeto 258000km
- Reklama
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
Re: zadni loziska
mrknu se ti na krabičku se starým zadním nábojem.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Myslím,že se prodává jen ložisko s nábojem jako celek.Už to máš vyměněné?Jak to šlo?A jakou značku jsi zvolil?Také mne čeká výměna.datelos píše:Ahoj, rozhodl sem se ze neco malo nainvestuji do stilouse, protoze zatim si ho ponecham za dobre sluzby. Potrebuji zadni loziska asi i s nabojem jako celek, bude to lepsi na vymenu a cas, ze nebudu muset naboj brat do prace pod lis. V zaplave znacek gsp, skf, snr, fag a ja nevim co jeste se moc neorientuju, poradi nekdo znacku a obchod. Diky.
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
ložiska vyměněná,šlo to bez problémuslavek311 píše:Myslím,že se prodává jen ložisko s nábojem jako celek.Už to máš vyměněné?Jak to šlo?A jakou značku jsi zvolil?Také mne čeká výměna.datelos píše:Ahoj, rozhodl sem se ze neco malo nainvestuji do stilouse, protoze zatim si ho ponecham za dobre sluzby. Potrebuji zadni loziska asi i s nabojem jako celek, bude to lepsi na vymenu a cas, ze nebudu muset naboj brat do prace pod lis. V zaplave znacek gsp, skf, snr, fag a ja nevim co jeste se moc neorientuju, poradi nekdo znacku a obchod. Diky.
Tak to gratuluji, k bezproblemove vymene. Ja zatim nejak nemam kdy, uz je celkem hnusne a hlavne deti stale nemocny, tak musim zatim venovat cas jim. Kazdopadne sem vybral skf nebo fag, rozdil v cene je znacny, tak nevim, jaky je tam rozdil. Co si koupil nakonec ty. Jednoduchost montaze mne uklidnila.
koupil jsem https://autodilos.cz/front/product/defa ... order_item" onclick="window.open(this.href);return false; ,ale už je nemají.Měl jsem půjčený momenťák a díky němu šla matka dobře povolit.Zdržení je jen malinké u sundávání brzd,jinak druhé kolo za půl hodky.datelos píše:Tak to gratuluji, k bezproblemove vymene. Ja zatim nejak nemam kdy, uz je celkem hnusne a hlavne deti stale nemocny, tak musim zatim venovat cas jim. Kazdopadne sem vybral skf nebo fag, rozdil v cene je znacny, tak nevim, jaky je tam rozdil. Co si koupil nakonec ty. Jednoduchost montaze mne uklidnila.
https://autodilos.cz/front/product/default/374263" onclick="window.open(this.href);return false;
https://autodilos.cz/front/product/default/351249" onclick="window.open(this.href);return false;
Může mi někdo napsat jaký je rozdíl mezi SKF a FAG. Podle vin tam patří FAG.
https://autodilos.cz/front/product/default/351249" onclick="window.open(this.href);return false;
Může mi někdo napsat jaký je rozdíl mezi SKF a FAG. Podle vin tam patří FAG.
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
sorry, jsem se na tebe vykašlal. Měl jsem jiné starosti. Nicméně fiat má nového spokojeného majitele, který je z něj nadšen. Jeho druhým vozej je kulatý mondea a pak první hranatý mondeo tdci.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů