Servisni menu a vymena oleje
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Servisni menu a vymena oleje
omlouvam se za dalsi dotaz, ale to jen nasvedcuje ze jsem cerstvejsim majitelem Multinky. V servisnim menu je pocitadlo km na vymenu oleje. Jak se tohle pocitadlo resetuje? rucne strucne? anebo jen v autorizovanem servisu aby si zajistili pravidelne navstvevy?.. DEkuji.
Jeste jeden postreh mi neda. jak se ted vsechny reklamy toci kolem roomsteru, recenze v tv a vsude mozne a s tim spojene srovnavani. Jestli je to neznalost spektra aut anebo zamer, nikdo si neodvazil porovnat roomster s multinkou z jedneho bezneho duvodu. Roomster by ji nesahal ani po kola....
Jeste jeden postreh mi neda. jak se ted vsechny reklamy toci kolem roomsteru, recenze v tv a vsude mozne a s tim spojene srovnavani. Jestli je to neznalost spektra aut anebo zamer, nikdo si neodvazil porovnat roomster s multinkou z jedneho bezneho duvodu. Roomster by ji nesahal ani po kola....
1,9JTD, 2002
Kdo nema, neuveri.......
Kdo nema, neuveri.......
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem měnil náplně a v palubním pc jsem také nedokázal vynulovat servisní km.
Prosím o radu.-)
Prosím o radu.-)
kAm píše:Skoda ze se o nem mlci, neb kazdy kdo se mnou jel, tak tak chvalil az az. A predevsim ti co sedeli vepredu na prostrednim sedadle to popsali za neocekavany zazitek. No to kdyz vemem v uvahu, ze to je automodelove uz z roku 1998, tak pak neni co dodat..
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servisni menu a vymena oleje
Souhlas Multipla the bestdusbaj2 píše:omlouvam se za dalsi dotaz, ale to jen nasvedcuje ze jsem cerstvejsim majitelem Multinky. V servisnim menu je pocitadlo km na vymenu oleje. Jak se tohle pocitadlo resetuje? rucne strucne? anebo jen v autorizovanem servisu aby si zajistili pravidelne navstvevy?.. DEkuji.
Fiat MULTIPLA 1,9JTD, vyrobena 1999 výbava, couvací čidla, ABS, 4x el.okna, klima,603 95 67 95 Pokud to neberu, pošlete SMS www.antsat.net Prodej satelitních kompletů E-SHOP. Po celý rok sleva pro majitele Fiatů 3-5% Multipla Dohodou !!!
-
- Fiaťák
nulovani servisniho udaje
bohuzel vynulovat jde jen pres diagnostiku
ale jde jezdit i bez nej
olej jsem si vymenil sam, ale do servisu jsem se zatim nedostal
ale jde jezdit i bez nej
olej jsem si vymenil sam, ale do servisu jsem se zatim nedostal
já používám veškeré filtry od zn. Mann a zatím spokojenostanonyme píše:Jsou u Multiply JTD nějaké záludnosti při výměně oleje? Naposled jsem ho měnil ve Felicii benzínové. Nemáte někdo vhodný typ na olejový filtr? Originál v servisu jsou drahý. Zatím jsem vyzkoušel MANN WK 714/4. Závady se neobjevily.
www.minimaxa.cz
mají docela dobré ceny filtrů... http://www.luja.cz/index.php?id=002002006