Keby niekto potrevoval fotky ohľadom umiestnenia šróbov v predných dverách tak si ich tu može prezrieť.
Odporúčam si kúpiť nejakú sadu umelohmotných "páčidiel" na interiér. Po obvode treba tapacír postupne vypáčiť - sú tam umelohmotné príchytky
Ako prvé možete odstrániť tieto šróby, nachádzajú sa dole a ich počet je : 2ks
Ďalej sú to už len všetko torx
Najprv som skúšal reproduktory Mac Audio, no podľa mňa to bohviečo nieje. Napriek mnoho dobrým recenziám , ktoré som ohľadom nich čítal, ich moc niekomu, kto si potrpí na dobrom zvuku, vôbec nedoporučujem. Nakoniec som sa rozhodol pre Focal a neľutujem. Idú len cez rádio, bez zosíka a hrajú fakt dobre. doporučujem k nim určite ešte subwoofer. Stoja síce 250-300€-focal , no sú to už repro, ktoré vymeniť tak skoro nebudete chcieť. Keby niekto chcel počuť výsledný efekt tak môže tu : https://www.youtube.com/watch?v=NkVY06UUnHo&t=167s" onclick="window.open(this.href);return false;
Návod ako rozobrať tapacír predných dverí - Foto
Moderátor: peta.smolik
Návod ako rozobrať tapacír predných dverí - Foto
Naposledy upravil(a) fiatbravo dne 16 říj 2017, 13:28, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Návod ako rozobrať tapacír predných dverí - Foto
nevím proč, ale obrázky se mi nezobraují.
Ještě by to chtělo lepší mikrofon na kameře.
A opravit obrázky.
A opravit obrázky.
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Neviem kde si si to pustal, ale ked to pocuvam na sluchatkach tak to ide normalne. nemam mikrofon ako moderatori v markize, no mozes mi poslat a natocim ti este raz.Vitaml píše:Ještě by to chtělo lepší mikrofon na kameře.
A opravit obrázky.
Opravim to dnes. mne to zobrazovalo. je to cez google foto tak asi v tom je problem.Turok píše:nevím proč, ale obrázky se mi nezobraují.