MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Kaufik
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
a co tak ...
nazdar kaufik
co se týče té kapoty tak se mi líbi ta druhá varianta stím skoseným černým lakem a co tak to spestřít použit nějaký ten lem, jak se dělaj přechody z jedné barvy na druhé, něco jak je na fotce jen v něčem decentnějším votom bys neuvažoval ???
měj te se
co se týče té kapoty tak se mi líbi ta druhá varianta stím skoseným černým lakem a co tak to spestřít použit nějaký ten lem, jak se dělaj přechody z jedné barvy na druhé, něco jak je na fotce jen v něčem decentnějším votom bys neuvažoval ???
měj te se
dalis )
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kola určite nechať na tak ako sú alebo na bielo BUed to v biele z diaľky vyzerať ako plecháče... A biela je podľa mňa dobrá voľba Ja by som ešte natiahol nejakú dobre spracovanú exteriérovú karbónovú fóliu na kapotu a na strechu. Ale vrchy dverí by som nechal biele (myslím celý Ačkový stĺpik až po zadná svetlá). Vtedy by to bolo v mojich očiach dokonalé
EDIT: Teraz som si uvedomil, že čierne si to už mal a asi tak už nechceš. V tom prípade by som nalakoval čierno len strechu, tak ako si mal Aaaaaa, tie mriežky v nárazníku možno tiež do čiernej
EDIT: Teraz som si uvedomil, že čierne si to už mal a asi tak už nechceš. V tom prípade by som nalakoval čierno len strechu, tak ako si mal Aaaaaa, tie mriežky v nárazníku možno tiež do čiernej
Hele já bejt tebou kúpim este dve punta jedno dám do biela a to druhá do čierna a vždy vyberiem auto podla náladyKaufik píše:ne-e určitě to nechám jen bílé žádná folie ani jiné lakování
Néé
Ja si myslím že punto samo o sebe vyzerá pekne a pristane mu biela ale musí to byť celolak teda celé biele a kola určite nechaj možno strieborné z predu a čierne zo zadu neviem ale ja by som ich nechal.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Fiaťák