MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - wercecko
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
díky, díky.. Na pohled je to pěkný, snížení aspon předku by bylo potřeba, je to trochu off road ale nic neplánuju, spotřeba a akcelerace nevim, včera je to přezutý a nebyl čas to projet, po víkendu budu vědět víc... nevíte na kolik nafoukat ty gumy? mam z pneusrvisu na 2,1, to se mi zdá málo, Dohymu Katy radila 3,0 !? Jo a zo znamená "zle ti obuli tie gumy..."?! gumy jsou nasazený správně, obouvali sme to 3 hlavy
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takže po nějaké stovce km můžu říct že to drží jak přilepený, při 120 lehce vibruje volant tak to zkusím ještě jednou přezout, spotřeba dolů neleze podle počítače, a žádné škrtání o plastové podběhy v předu a uložení vzadu taky dost daleko... Akcelerace se mi zdá šla mírně dolů, ale jinak spokojenost
Ještě foto:
Ještě foto:
no mas to pekne.
jo, foukni to vic , pak 2,1 je psane na 13" nebo 14" a mensi rozmer gum.
tyhle chtej pridat.
jinak koleje je sfinstvo - drz pevne volant.
no a to vybrovano volantu jsem mela taky...ale jen ve 120, kdyz nize tak nic a kdyz vyse rychlost tak uz taky nic.
no jo, siroke gumy a vetsi kola, nizsi profil, to je pohoda jazz jizda.
jo, foukni to vic , pak 2,1 je psane na 13" nebo 14" a mensi rozmer gum.
tyhle chtej pridat.
jinak koleje je sfinstvo - drz pevne volant.
no a to vybrovano volantu jsem mela taky...ale jen ve 120, kdyz nize tak nic a kdyz vyse rychlost tak uz taky nic.
no jo, siroke gumy a vetsi kola, nizsi profil, to je pohoda jazz jizda.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Dnes sem obul i zadní osu do novějších Aguill EVO, a schválně sem zajel do největšího pneuservisu u nás, a prý ty barevné tečky znamenají že pneu prošlo jakýmsi ultrazvukem, čistě značka že je ta určitá pneumatika zkontrolovaná... Žádný jiný význam, s těmi značkami kde má být ventilek to bývalo kdysi, ten nejstarší servisák mi to potvrdil ale dnes to má úplně jiný význam... Tak už mě příště nestrašte