Zdravím,
mám dotaz. Jezdím s Stilem Multiwagon 1.6 16v. Mám problém s elektrikou na světle v levé zadní straně, ale ne na pátých dveřích jen ta část v karoserii je tam blinkr + brzdové světlo. Hází mi špatný odpor a proto mi to hází chybu, ale světlo funguje. Vím čím to je a tady je problém. Žárovky jsou zasazené v tom černém platu a do toho je připojen takový ten bílí konektor. V tom konektoru jsou z jedné strany kabely a z druhé strany jsou takové kovové cosi (nevím jak se to jmenuje) a to je připojené na zuby v tom černém platu. Právě to kovové cosi sháním. Nemůžu to najít. Fotky nemám.
Prosím poraďte.
PS: Doufám, že jste mě pochopily.
Stilo MW 1.6 16v elektrika
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Stilo MW 1.6 16v elektrika
pripakuj napriamo a mas pokoj...stilo ma slabu elektrikunikko24 píše:Zdravím,
mám dotaz. Jezdím s Stilem Multiwagon 1.6 16v. Mám problém s elektrikou na světle v levé zadní straně, ale ne na pátých dveřích jen ta část v karoserii je tam blinkr + brzdové světlo. Hází mi špatný odpor a proto mi to hází chybu, ale světlo funguje. Vím čím to je a tady je problém. Žárovky jsou zasazené v tom černém platu a do toho je připojen takový ten bílí konektor. V tom konektoru jsou z jedné strany kabely a z druhé strany jsou takové kovové cosi (nevím jak se to jmenuje) a to je připojené na zuby v tom černém platu. Právě to kovové cosi sháním. Nemůžu to najít. Fotky nemám.
Prosím poraďte.
PS: Doufám, že jste mě pochopily.
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Tak to není jen Fiat, jeto víc aut - co sem se s tím zatím setkal a spravoval - Škoda, Chevrolet, Audi, Citroen, Renault, další jen z pokeců.
Je to běžná závada, všichni to dělaj stejně levně a blbě.
Je to běžná závada, všichni to dělaj stejně levně a blbě.
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Připájet mě taky už napadlo, ale nechce se mi to dělat na pevno.
O tom, že to dělají levně a blbě vím.
Já bych spíš chtěl sehnat to kovové cosi.
O tom, že to dělají levně a blbě vím.
Já bych spíš chtěl sehnat to kovové cosi.
Mám k tomu nějaké doplnění. Na diagnostice jsem byl a ten technik mi nic neřekl, tak v týdnu jedu ještě za jiným, ale jestli někdo bude něco vědět tak mi prosím napošte. Odpory jsou v pohodě, žárovky jsou taky správné, já prostě nevím.
- Přílohy
-
- IMG_20161001_101833[1].jpg (72.38 KiB) Zobrazeno 2480 x
-
- IMG_20161001_101809[1].jpg (74.23 KiB) Zobrazeno 2480 x
-
- IMG_20161001_101806[1].jpg (72.22 KiB) Zobrazeno 2480 x