Rady s úpravami.

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
vejniik
Začátečník

Rady s úpravami.

Příspěvek od vejniik »

Zdravím,

Chtě´ bych se zeptat na menší úpravy vozu. Přemýšlím o sportovních pružinách a chci se zeptat zda musím mít k tomu i sportovní tlumiče hned nebo je stačí koupit časem. Jde mi o to zda to nebude vadit a sedne si to níže i tak. A pak ještě jedna věc, sice asi na hovno, ale rozmýšlí se nad sportovním filtrem. Nemám z ničím zkušenosti tak bych se chtěl zeptat jaké s tím kdo má zkušenosti a popřípadě mi pomohl najít nějaké věci ke koupi. Respektivě zda je i nějaký rozdíl v typech (stilo abarth nebo 1.9jtd) mám totiž 1.2.

Píšu na mobilu tak to po sobě ani moc nečtu a píšu asi z cesty.

Zatím díky.
Reklama

elvis.jarous
Zkušenej Fiaťák

Re: Rady s úpravami.

Příspěvek od elvis.jarous »

můžu ti říct, že jsem to koupil se sportovníma asi jen pérama, 1 přední prasklo,mám je ještě pod garáží,všechny jsem je vyndal, škrtal jsem koulí, výrobce neznám. Tlumiče už nevim jaký byly ale asi normální, protože auto bylo rozhodně pohodlnější než současný tlumiče TRW a pera kayaba. Takže pouhý pera na snížení stačí.Na škodě jsem je kdysi uříznul a bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jinak stilo 1.9 jtd 103kw je ve dvouch variantách.
Se slabšíma tlumičema a brzdama a nebo pak to co mám já, a to má tyhle věci stejný jako abarth :mrgreen: :mrgreen:
s filtrem ti neporadím ale rozhodně větší plocha bude ku prospěchu životnosti motoru a větší výdrži filtru, než menší plocha :wink: a větší plocha filtru bude mít menší odpor :arrow: :idea:
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá

FiatEcuscan+kabel
Odpovědět

Zpět na „Stilo“