Fiat ducato 2.0 jtd nenastartuje

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Paaull
Začátečník

Fiat ducato 2.0 jtd nenastartuje

Příspěvek od Paaull »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, mám ducato 2.0 jtd 62kW, startuje a nemůže mi chytit, svítí oranžovej klíček code, a při zapnutí druhý polohy se mi neukážou kontrolky žhavení, oleje, teplota vody atd., ukáže se mi pouze baterka a ten oranžovej klíček, nevíte čím by to mohlo být? Napadli mě nějaký relátka, spínačka a nebo něco s imobilizérem? Pojistky jsem kontroloval a jsou v pořádku. Auto jsem chtěl připojit na diagnostiku, ale nemůžu najít, kde to má diagnostickou zásuvku, je možný, že ji to nemá vůbec? Děkuji za rady.
Reklama

panaman1
Znalec

Re: Fiat ducato 2.0 jtd nenastartuje

Příspěvek od panaman1 »

oranzovy klucik je imobilizer. vyskusaj druhy kluc ak mas. nespadli ti kluce alebo si s nimi nieco nerobil?
Paaull
Začátečník

Příspěvek od Paaull »

Vím, že to je imobilizér, zkoušel jsem i druhý klíč a nic, je mi divný, že se neobjeví ty kontrolky může to být tím imobilizérem? Nemám pocit, že by mi klíče nějak spadli. Zkoušel jsem relátka ty cvakají a druhou elektriku do spínačky a taky beze změny.
panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

zalezi ako je robeny imobilizer ale moze to by t aj tak ze sa ti kontrolky nerozsvietia. nejaky dorabany alarm alebo nieco podobne. a stalo sa ti to z nicoho nic?
Paaull
Začátečník

Příspěvek od Paaull »

Jo z ničeho nic, zkoušel jsem i druhej klíč a nic, nebo jestli tam nejde nějakej jako další proud, při otočení klíčku ani nic necvakne.
Odpovědět

Zpět na „Ducato“