MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ty jo dnes sem to malinko projel jen a asi sem malinko odrel limec nejsem si jisty jestli to bylo prave od majitele nebo jestli jsem to udelal ja .. jel jsem prave nafoukat ty kola .. na benzinku mam tam normalne cca 2.1 je to spravne ?.. ach jo .. to nebude vubec zadna legrace mam fakt strach jezdit fakt verite mi ?... jezdim vsude 50-80 a ted ?.. to potlacim snad
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
sem trosku smutny PORADTE potrebuju to dostat niz .... jeste ale nevim O KOLIK ... a potrebuju pokud TO NEJAK SUNDAM S PRUZINAMA CO TAM MAM tak je NEJAK VIC VYTVRDIT OBAVAM SE ZE SE DOSTANE PAK GUMA DO LEMU ACH JO sem fakt smutnej auto je vysoky a chce niz ale jak to mam dat niz ?.. potrebuju hlavne tvrdsi pruziny tyhle kdyz je stahnu nebo cokoli tak se bojim ze pak chytnu gumou krute o lem nebotak ... PORAD TE ! (((
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to spíš tvrdší tlumiče jsi chtěl napsat ne? no spíš by to chtělo komplet podvozek, páč sice se říká, že do 4 cm snížení to můžeš hodit na sériový tlumiče, ale z vlastní zkušenosti vím, že ti stejně ty tlumiče odejdou o dost dřív a v kombinaci s velkejma kolama s nízkým profilem tohle ještě urychlíš...takže bych investoval do komplet podvozku radši
jo a s tím odřením kol, neříkal jsem to náhodou?
ne prd, já vlastně mlel o úzkejch gumách na širokým ráfku...
jo a s tím odřením kol, neříkal jsem to náhodou?
ne prd, já vlastně mlel o úzkejch gumách na širokým ráfku...
EX: Panda 1.2 f stajlinku:D
2dohy: hele, stejne nemas motor na sprintovani, a ted aspon mas pravo honit paradu - proste jezdit na pohodu ne ?Dohy píše:sikory ... no ja nevim byli asi podhusteny a nejak se to o limec chytlo bych TIPL ... je to SILENY to fakt abych ho nosil .. slusi mu ale.. to bude v prdeli fakt s tim nebudu jen tak jezdit seru na to ... jak to co nepovedl SE TI LAK PAJO ?:(
a nafoukej to vic jak na 2,1 ... jsou to preci 15" a ne 13" dej tomu tak 3 - ja to taky mela a super
jo chtel jsi limce tak je mas... a myslim ze neni duvod fnukat
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
a to je jeste dobra cena
jo hele, me se to libi... udelej jeste foto z BOKU ale primo , NE z vrchu a poloboku ale z Boku a hezky si k tomu čupni !
pak uvidime jak je auto vysoko nebo neni.... a sam si preci rikal ze kvuli najezdum to nemuzes stahovat.
pri nejhorism to nech tak, uzivej si kolecek, vyhybej se patnikum atd, a na sraze to poresim ono z fotek taky tezko soudit.
no a ta palubka..... me se to moc ne to.. .. ale na vl.oci to muze byt jinak.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz