TYP - Osvetleni kufru mk2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
HELP !
Mam MK2 HLX a v kufri je svetlo, vsetko ako ma byt, kable su tam natiahnute, ziarovka ok. Po otvoreni kufru:
1. ked meram na kontaktoch ziarovky, je tam 12V, ale ked tam dam ziarovku, tak nesvieti
2. Ked meram po pripojeni ziarovky, tak napatie klesne na nulu, ziarovka nesvieti samozrejme
Jedine co ma napada, ze ci nema spinac v zamku velky prechodovy odpor a na prazdno tam teda tych 12V nameram, ale po zatazeni napatie klesne.
Pokial zoberiem +12V z konektora ziarovky a kostru od inakial (z karoserie) tak ziarovka svieti. Teda na vine je kostra ktora sa pripaja/odpaja po otvoreni/zatvoreni kufra.
Neviem si s tym rady. Co by to mohlo byt?
Inak po otvoreni kufra na pristrojovke svieti symbol otvorenych dveri - ale ziarovka nie
Rozobral som aj zadne dvere, aj zamok som odmontoval, ale po ten spinac som sa nedostal. neviem ci to ide rozobrat.
Mam MK2 HLX a v kufri je svetlo, vsetko ako ma byt, kable su tam natiahnute, ziarovka ok. Po otvoreni kufru:
1. ked meram na kontaktoch ziarovky, je tam 12V, ale ked tam dam ziarovku, tak nesvieti
2. Ked meram po pripojeni ziarovky, tak napatie klesne na nulu, ziarovka nesvieti samozrejme
Jedine co ma napada, ze ci nema spinac v zamku velky prechodovy odpor a na prazdno tam teda tych 12V nameram, ale po zatazeni napatie klesne.
Pokial zoberiem +12V z konektora ziarovky a kostru od inakial (z karoserie) tak ziarovka svieti. Teda na vine je kostra ktora sa pripaja/odpaja po otvoreni/zatvoreni kufra.
Neviem si s tym rady. Co by to mohlo byt?
Inak po otvoreni kufra na pristrojovke svieti symbol otvorenych dveri - ale ziarovka nie
Rozobral som aj zadne dvere, aj zamok som odmontoval, ale po ten spinac som sa nedostal. neviem ci to ide rozobrat.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No jo, len by som sa chcel uistit ze ci po vymene toho zamku aj so spinacom, bude fungovat to osvetlenie. Ci nie je chyba niekde inde. Neviem totiz presne zapojenie toho osvetlenia, ci je to len na priamo cez spinac alebo to ma aj nejaku alaktroniku inde.5-ko píše:Je to jednoliaty celok.. Jedine druhý, najlepšie vrakáč.. V obchode 1700 a to bol ten najlacnejší.. Ty potrebuješ iný typ, je ich ale 7.. Príd na vrakáč aj s autom
pokud by chtel nekdo osvětlení dost vylepšit ,tak tady je návod http://djpeak.borec.cz/tuning/neon/neon.htm
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to pekne, ale k tomu aby som videl po tme v zadu v kufri to moc nepomoze...Sob píše:pokud by chtel nekdo osvětlení dost vylepšit ,tak tady je návod http://djpeak.borec.cz/tuning/neon/neon.htm
Ja mam vzadu v kufru 40 cm neon a je to bomba,zatim je to teda jen provizorni chci novy plato,ale ucel to splnujeygzo píše:Sice je to pekne, ale k tomu aby som videl po tme v zadu v kufri to moc nepomoze...Sob píše:pokud by chtel nekdo osvětlení dost vylepšit ,tak tady je návod http://djpeak.borec.cz/tuning/neon/neon.htm
Zámok a mk2 mám ak chceš tak daj vedieť ked pôjdeš do žiliny a zastav sa. mne je na nič. dubovec@auto-art.sk má try káble v koncovke.ygzo píše:Sice je to pekne, ale k tomu aby som videl po tme v zadu v kufri to moc nepomoze...Sob píše:pokud by chtel nekdo osvětlení dost vylepšit ,tak tady je návod http://djpeak.borec.cz/tuning/neon/neon.htm
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem hledal ve svazku nejaky poradny draty na ktery bych napichl to svetlo a pod zadnim tapecem jsem nahodou narazil na kabliky vcetne svorky pro original svetlo.vysvetli mi nekdo proc kdyz uz je zapojena kabelaz proc tam nebylo svetlo? )) takze pro vsechny majitele mk2b pokud chcete svetlo tak si za 450 kupte original nebo ja jsem tam dal 12 LEd a v taky v pohode.spina to zamek z kufru na stejnym cidle jak je kontrolka otevrenych dveri.takze ja mam problem vyresen.
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Fiat Stilo 1.6 16V 3d