Zápis pneu do TP
Moderátor: peta.smolik
Zápis pneu do TP
Zdravím má niekto kontakt (telefonický) na oficiálneho distribútora FIAT pre Slovensko. Ide o jednu cestu ako zapísať rozmer pneu do TP, ak viete o jednoduchšom sposobe dajte vedieť. Dík.
- Reklama
Re: Zápis pneu do TP
no ja som to riesil na marei a nepodarilo sa to. ze to musi vydat fiat nejaky papier ci to moze tam byt a chceli za to cca 50eur,tak som sa na to vykaslal.ake tam chces dat??
fiat croma 1.9jtdm 88kw
jj s tým počítam 50-60€...Problém je, že ich tam už mám a nie sú v TP...Mám tam 225/45 R17. Tento rozmer je maximálny povolený rozmer, ktorý je uvádzaný aj v originálnej užívateľskej príručke, s ktorou som prišiel do FIAT-u nech mi to povrdia a povedali, že na to oni oprávnenie nemajú.... Na obvodnom úrade mi típek povedal, že nech počkám kým mi vydajú malý technický ( akurát som išiel na prepis) a tam to napísané nie je. Tak som sa ho spýtal, kde majú čítačku malých TP a povedal: "ževraj už v Bratislave 1 je,..." , ale chcem si to aj tak dať doporiadku...
Tento rozmer je maximálny povolený rozmer, ktorý je uvádzaný aj v originálnej užívateľskej príručke
S tymto si dovolim nesluhlasit kedze max rozmer na Bravo je 225/40/R18. Aj ho mam osobne zapisany v TP. Auto je Slovenske,neviem ako pri dovezenkach ale nemal by tam byt rozdiel.
Jedine,co je uvedene v prirucke,ze je zakazane dodatocne dovybavovat voz R18, ked tam od novoty neboli.
S tymto si dovolim nesluhlasit kedze max rozmer na Bravo je 225/40/R18. Aj ho mam osobne zapisany v TP. Auto je Slovenske,neviem ako pri dovezenkach ale nemal by tam byt rozdiel.
Jedine,co je uvedene v prirucke,ze je zakazane dodatocne dovybavovat voz R18, ked tam od novoty neboli.
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
Banshee-možno na tvojom to tak je, ale dotyční by mal napísať aj aký ma obsah motora. V mojom techničaku je maximalný rozmer225/45 R17 91V. Inak je pravdou ak nie je od vyroby montovaní rozmer pneu R18 nie je dovolené to tam montovat z dvovodu ineho riadenia, pre slovakov je to aj tak uplne jedno namontuju to maximalne čo tam vojde Potom sa čudujú že sa im tam stale niečo k...ý
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"