dneska jsem koukal pod motor mám prasklinu na výfuku u sváru před malbda sondou , nevíte jestli se muže vařit kolem lamdy ?(že by se to svařilo přímo na autě , nebo ji radši vyndat ??
(je to 1 kus výfuku od svodu ke katalizátozu .)
Díky za rady.
HELP - Prasklý svár výfuku před lamdasondou
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Prasklý svár výfuku před lamdasondou
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tak už je to zavařený Lambdu jsem nevyndaval , prý to neni potřeba když se vaří COčkem , jinak spotřeba mi klesla o 1-2 litry jak dostavala ŘJ špatný info od labmdy . takže zas jezdim za 5-6 litrů
Jinak nevíte jestli se dá koupit ten hliníkovej kryt svodů u motoru mám ho dost popraskanej.a za kolik .?
Jinak nevíte jestli se dá koupit ten hliníkovej kryt svodů u motoru mám ho dost popraskanej.a za kolik .?
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja som chvilku jazdil akoze na spotrebu tiez 5-6 litrov ale ma to nebavi -Mario píše: . takže zas jezdim za 5-6 litrů
krutil som to tak do 3, max do 3,5 tisic a V pohodicke spotreba 5,1 litra podla palubaku (neviem ci je tak presny). Ale kokoso, sak to nejde, ja proste len tak pre radost musim v meste tocit do 5-6 tisic , ma to krasny zvuk s tym vyfukom co tam mam a clovek citi ten tah (aj ked teda 1,2 nie je ziadna raketa, ale na 1,2 kto to nepozna, mi nechce verit ze to je 1,2). Takze tak no, podla mna realne mam 7-7,5 litra ale uz to nepocitam.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX