Zdravim pani.
Nakolko Puntiaka (Fiat Punto MK2B 1,2 8V) pouzivam len cez vikend, tak nemam moc o nom prehlad. Kedze zajtra pojdem trasu cca. 450km a o tyzden spat, tak som aspon kukol na motor (olej a tak...). Zbadal som, ze blok motora pod hlavou na jednej strane ako keby presakoval. Taktiez aj hadica nad hrdlom nalievania oleja je zad.bana. Nakolko o motoroch neviem nic moc, tak by som Vas chcel poprosit o Vas nazor, ze co si o tom myslite. Dufam, ze tych tisic kilakov este da... Inak auto je r.v. 2006 a najazdene len 38000km.
Zeby sa mi nieco tlacilo von zpod hlavy motora?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Zeby sa mi nieco tlacilo von zpod hlavy motora?
- Přílohy
-
- hadica.jpg (130.9 KiB) Zobrazeno 2375 x
-
- blok.jpg (134.89 KiB) Zobrazeno 2375 x
Fiat Punto Classic 1.2 8V MK2B, bez tuningu, ale volam ho Puntiak
- Reklama
Re: Zeby sa mi nieco tlacilo von zpod hlavy motora?
Prvni fotka je asi odvetravani vika ventilu.... (sundej odvetravaci hadicu a koukni se na tzv. dratenku) Na druhe fotce ti prosakuje viko ventilu.... Staci vymenit tesneni
Fiat Punto 1.2 59kW
To tesnenie myslis to pod hlavou? Toto jedine ma napadlo ako laika s pouzitim priebeznych info z tohoto fora. Cize vymena tesnenia a potom su polemiky, ci brusit hlavu... Na vyber uz nemam, tu trasu musim absolvovat, ale zaujimala by ma zavaznost poruch.
Ked dnes uvidite pri krajnici odstavene strieborne Punto a pri nom pindajuceho suhajka, ktory kope do zvodidiel, tak to budem pravdepodobne ja.
Ked dnes uvidite pri krajnici odstavene strieborne Punto a pri nom pindajuceho suhajka, ktory kope do zvodidiel, tak to budem pravdepodobne ja.
Ale kdež, to je jen těsnení pod víkem ventilů, těsnění pod hlavou je až o kousek níž. Přece ti výfukový svody nepůjdou z bloku motoru
Punto 1.2 8V, rv. 02 - slouží dál už zase nám
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
No ja sa nad vecami mimo zaujmu moc nezamyslam, mozog nestiha.
Cize po prichode domov budem riesit. Som zvedavy, co to bude stat.