MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju nene dnes to byl pouhy test .. na puvodnich sroubkach zabezpecovaky a tak mam objednany a Vendo : co se tyce podvozku tak snizeny uz je od eibach 30 30 a chce to jeste niz asi no sem zoufalej bylo by to hezci ale snizit to jeste je v haji jedine Vzduch kdyz to snizim jeste tak spojlery 1000% urvu takhle mam problemy s ti predkem origo .. fakt
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
asi by ses divil dru prednim narazdnikem vzdy kdyz zajizdim dolu mame tam dost prudky sjezd a tam chytnu a u pritelkyne je prijezdova cesta ale jestli vite takovy ty RETARDERY s prechodem prejedete predni napravou pres a muzete zustat za bricho totalne debilni hlavne ze tam je prechod.. a tam mam sileny problemy ... nevim jaky pruziny mam teda dat.. mam tam cerveny a asi je to malo ale zas nevim jak to bude kdyz tam dam prahy atd to uvidim asi za tyden snad mozna
Katy ok . Dekuju jsem tvym dluznikem :-*
Katy ok . Dekuju jsem tvym dluznikem :-*
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jaky mate NAZOR na tohle (katy ? ) DOSNIZIT TO TIM TO http://eshop.escape6.cz/ProductDetail.a ... rodid=4296
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tohle psala Katy u mě v tématu:
Zaslal: so březen 24, 2007 7:12 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
2lucky: jj , to je ono, a stahnes to tema "deskama" co jsou v otm baleni pod tema sroubama akorat to "na zemi" neudelas.
musis zvednout auto a pak to tam pomoci jeste stahovaku nasadit a střahnout.
my to delali na zemi,a si hodku a pul a pak jsem to stejne po case sundala pac to ucel nesplnilo a na zvedak jsem to nemela kam ani cas. pak se mi taky zdalo ze mi ta pruzina mlati v podbehu jak je vrchni ulozeni...
Zaslal: so březen 24, 2007 7:12 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
2lucky: jj , to je ono, a stahnes to tema "deskama" co jsou v otm baleni pod tema sroubama akorat to "na zemi" neudelas.
musis zvednout auto a pak to tam pomoci jeste stahovaku nasadit a střahnout.
my to delali na zemi,a si hodku a pul a pak jsem to stejne po case sundala pac to ucel nesplnilo a na zvedak jsem to nemela kam ani cas. pak se mi taky zdalo ze mi ta pruzina mlati v podbehu jak je vrchni ulozeni...
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
DNESKA jsme uskutecnili dalsi prvni mini sraz naseho klubu ( Kadan Klasterec Chomutov) jen pro inf klub jsme vytvorili je to cca asi 14 dni www.cwecko.wz.cz/ ne vse je už v provozu