Engine fault
Moderátor: peta.smolik
Re: Engine fault
http://www.fiatdily.cz/dil/8343" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fiatdily.cz/dil/8347?Categor ... eni-motoru" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... 9Ehaven%ED" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fiatdily.cz/dil/8347?Categor ... eni-motoru" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... 9Ehaven%ED" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- Reklama
čislo moji jednotky žhaveni je BO 0281003015 co me vybiha že do stila nepasuje
http://www.fiatdily.cz/dil/8332" onclick="window.open(this.href);return false;
To relé co máš není pro Stilo
Pak jedině chytit někoho se Stilem půjčit jeho relé a prubnou to vyměnit co to udělá.
Doplň si motorizaci a rok výroby pak bude snažší poradit
To relé co máš není pro Stilo
Pak jedině chytit někoho se Stilem půjčit jeho relé a prubnou to vyměnit co to udělá.
Doplň si motorizaci a rok výroby pak bude snažší poradit
Můj engine fault se vyřešil vyčištěním MAP senzoru,už cca6měsíců klídek.
Fiat Stilo 1,9JTD 85KW r.v.2004, najeto 258000km
Čau fiatáci, mám nové poznatky s chybou engine fault.Vždy po dvou výměnách oleje-u mě po 24tisících vyčistím map senzor+egr ventil-někdy když mám čas i celé sání.Přešel sem asi před rokem na naftu Agip, mám tam slevu za objem.Po této změně nafty byl senzor a celé sání v lepším stavu než při předchozím čištění, když sem tankoval výceméně podle ceny.Přidávám VIF, jak letní i zimní, ale ten sem dával i před tím.Přešel sem i na seleniu-2výměny náplně, tady žádné změny v chování motoru nepozoruji.Od té doby absolutní klid.
co přeně mate na mysli tim map senzorem? Já zase pozoruju že když rano mrzne a je zima tak vyjedu a cokoli zapnu elektrického nebo jen rozsvítim světla vždy mi to hned zahlasí prasklou přední žarovku. Stačí zapnout vyhřívaní,stěrače,prostě cokoli. Typuju že to bude poklesem napětí na baterii asi. Děla vám to také?
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Kolega PROCH udělal pěknou dokumentaci MAP senzoru i s popisem na stánce č.3.Přední prasklou žárovku to určitě nehlásí, spíš si myslím abys zkontroloval osvětlení SPZ.
dekuju za info znam toto čidlo pod nazvem snímač tlaku v saní,taky jsem ho čistil,protože mi skakalo občas fault-vysokej plníci tlak,ale byla to přituhla regulace na turbu. K tem žarovkam...osvětlení SPZ svítí,všechny žarovky fungujou, nastartuju a vše je ok,ale ve chvilce kdy něco zapnu.stačí jen šlapnout na brzdu nebo zapnout vyhřívaní oken,nebo posilovač řízení na city,zřejmě vše co ma velkej odběr el. hned se rozsvítí praskla přední žarovka(vždy levá)
podotykam,že když to signalizuje nesvitíci žarovku tak ona svítí,kontroloval jsem to několikrat. Po vypnutí víše psaného spotřebiče,indikace zhasne....
Baterka startuje po ranu normalně tak nevím čim by to mohlo být
podotykam,že když to signalizuje nesvitíci žarovku tak ona svítí,kontroloval jsem to několikrat. Po vypnutí víše psaného spotřebiče,indikace zhasne....
Baterka startuje po ranu normalně tak nevím čim by to mohlo být
Zkusil bych alternátor kolik dobijí ,třeba dává málo a nebo kostra.
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
No že po ránu startuje stará baterka normálně to jsem si říkal taky... První start s novou baterkou jsem se normálně lekl a myslel že to utrhne motor ze silentbloků ... Ale zkusil bych jak píše idefix změřit kolik dává altík ... netušim jak to mají špageťáci vymyšlený, ale stilo je brutálně háklivý na napětí v baterce... Po výměně je auto najednou "bezproblémový", už to každou chvíli nepípá s nějakou chybou
Edit.: ještě mě napadlo, dolíval a dobíjel jsi před zimou baterku???
Edit.: ještě mě napadlo, dolíval a dobíjel jsi před zimou baterku???
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
baterka je stara asi 15měsicu varta 74ah,ale je fakt,že jsem ji nedobíjel,jinak altik dobíji 14,1 v
Dobijení by mělo být dobrý podle toho co jsi naměřil,ještě zkus kolik dává při tom,když něco zapneš jak jsi psal servo,ohřev okna..... jen pro jistotu co naměříš.
Mám dotaz na PRiPaDoVaK,prosímtě ten obchod cardo-doporučíš mi si tam koupit rozvody a jaký máš vyzkoušený.Chci to vyměnit komplet i se všema kladkama,když bude mokvat simerink na klice,tak i ten.
Jó, málem sem zradil-chtěl sem přitáhnout 407čku ze Švýcar, mládá,krásná,vonavá.Můj mechanik mi řekl, že pokud to přitáhnu budu na stilo vzpomínat co to bylo za držáka a že mi stilo může nabídnout ještě 6krásných let, tak sem ho poslech.
Jó, málem sem zradil-chtěl sem přitáhnout 407čku ze Švýcar, mládá,krásná,vonavá.Můj mechanik mi řekl, že pokud to přitáhnu budu na stilo vzpomínat co to bylo za držáka a že mi stilo může nabídnout ještě 6krásných let, tak sem ho poslech.
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Sice to je lehce off-topic, ale což ... Dobře si udělal ... Koupit po stilu francouze (s vyjímkou nové C5 a aut od Renault Sport) může snad jenom blázen ... Heleď rozvody jezdím z carda už druhý, oboje Gates i s vodní pumpou , cena tam je něco kolem 2500.-datelos píše:Mám dotaz na PRiPaDoVaK,prosímtě ten obchod cardo-doporučíš mi si tam koupit rozvody a jaký máš vyzkoušený.Chci to vyměnit komplet i se všema kladkama,když bude mokvat simerink na klice,tak i ten.
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
Zdravím, dnes mě postihla chyba engine fault. Popíšu jak se to stalo. Cesta 15km, vše ok. Potom jsem zastavil a cca 40 minut byl v práci. Poté jsem se vrátil do auta. nastartoval a vyskocila chyba. auto přestalo tahnout, turbo nechodi. Jede to jak naky hátépéčko. Při cestě domu hroznej lenoch. Na rovine se to vyskrabalo sotva na 90 a chvili potom zacalo zase tahnout. Při příjezdu do města to ale udělalo zas. Diagnostika ukazuje chybu P0235-Boost pressure sensor (slabý signál, fatální/kritický, kontrolka aktivována). Věděl by mi někdo poradit co by to mohlo být?