T-jet 150
Moderátor: peta.smolik
T-jet 150
Dobrý deň. Som vodič začiatočník a mám problém ohľadom auta . 1. problém je že mi to žerie 14,9l/100km. 2.problém je ten že sa mi zasekávajú tlačítka na klimatizacií teda stlačím tlačítko a ono ostane stlačené (napríklad na pridanie "fukania") a ono mi to potom stále pridáva až pokiaľ to neuvoľním tym že zmačknem všetky tlačitká (ak ich zmačknem všetky tak sa všetky zaseknú ale po chvíli šupania do nich sa odseknú .Ale hlavne by som chcel aby mi niekto poradil ako jazdiť aby to nežralo až 15 litrov . Ďakujem za odpoveď.
- Přílohy
-
- 11195338_1120418394650399_1969057871_n.jpg (60.76 KiB) Zobrazeno 2857 x
- Reklama
Re: T-jet 150
prepni na AVer A.. a podrz trip,kym sa neresetne.potom skus zmerat.. kolko mas najazdene denne pocitadlo ked tam mas 15litrov spotrebu??crush852 píše:Dobrý deň. Som vodič začiatočník a mám problém ohľadom auta . 1. problém je že mi to žerie 14,9l/100km. 2.problém je ten že sa mi zasekávajú tlačítka na klimatizacií teda stlačím tlačítko a ono ostane stlačené (napríklad na pridanie "fukania") a ono mi to potom stále pridáva až pokiaľ to neuvoľním tym že zmačknem všetky tlačitká (ak ich zmačknem všetky tak sa všetky zaseknú ale po chvíli šupania do nich sa odseknú .Ale hlavne by som chcel aby mi niekto poradil ako jazdiť aby to nežralo až 15 litrov . Ďakujem za odpoveď.
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Na aute nechodím každý deň. Chodím na ňom zhruba raz do týždňa ale každé 2 týždne chodím pondelok,utorok a v stredu na nom. Trasu mam spolu z cestou tam aj naspäť cca 12 km po meste.
skús si odmerať spotrebu tak že nankuješ do plna kým nevypne pištol, najazdíš trebars 100 km a znovu dotankuješ kým nevypne pištol a máš realnu spotrebu, ktorá môže byť iná ako ukazuje palubný počitač /ktorý nemusí ukazovať správne/
Bravo II 1,4 66 Kw rok 9/2009