MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - Lubosh_CZe
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - Lubosh_CZe
Dnes jsem našel zajímavou fotku sání u "sporting" motoru ...
Na co je vůbec ten velkej plastovej "box" s nápisem Fiat 16V na motoru, když od filtr boxu jde hadice přímo ke klapce a do sání ?
Já, že bych tu podivnou zlou věc taky mohl obětovat ...
Na co je vůbec ten velkej plastovej "box" s nápisem Fiat 16V na motoru, když od filtr boxu jde hadice přímo ke klapce a do sání ?
Já, že bych tu podivnou zlou věc taky mohl obětovat ...
'98 Fiat Punto ELX cabrio - 1.2 16V DOHC Fire (63 kW) "black widow" ...
ex '94 Fiat Punto S 55 ...
- Reklama
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Další, mlhovky hotovo ...
... zatmavení zadního okna (zašlý slídy) ...
... zatmavení zadního okna (zašlý slídy) ...
pěkně si s tím hraješ, fakt mu to moc sluší, pěkný kabrio, jen tak dál
jinak kde si kupoval tu folii na světla?
jinak kde si kupoval tu folii na světla?
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Díky Konečně mu začínám dávat svůj rukopis. Samozřejmě mám v hlavě spousty úprav / vylepšení. Teď se chci zaměřit na boční blikny a asi pořidím angles eyes. Dál bych rád VR6 dvoudílný lízátko, podvozek a výfuk.
Fólii jsem kupoval u kluků v "eskejpu" (Escape6) ... http://www.escape6.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to ta nejtmavší a na mlhovkách je taky fólie od JOMu.
Fólii jsem kupoval u kluků v "eskejpu" (Escape6) ... http://www.escape6.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to ta nejtmavší a na mlhovkách je taky fólie od JOMu.
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Lubos pekne rozmaznavas punta
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
No myslím, že se u mě auta špatně rozhodně nemají ...
Hehe, dneska se mi povedla jedna taková vcelku náhodná věc,
jdu se s kolegou podívat na vrakoviště nedaleko (kovošrot, který jednou za čas prošmejdím), mrknout co by se nám mohlo tak nějak hodit a co nevidím ? Na asi 3 vracích favoritů položený třídvířko Punto v edici "Cult" (modrá) ještě v neporušeném stavu. Říkám si: "To jako vážně ? ... "
No, hned jsem se vydal za místníma dělňasema, jestli by mi ho mohli ještěrkou sundat, že bych si z něj vzal pár drobností ...
No a jak to dopadlo ? Ochotně mi ho naservírovali přímo před nos na zem a já si tak vzal co se mi hodilo ! A to ještě prosím zcela zdarma ... (jelikož plasty v "kováči" neřeší ... )
Už je mám ve svym Punťasovi, budíky, výdechy topení a plasty středovýho panelu v modro / fijalový metle, funkční spínač stahovačky okna spolujezdce a pár drobotin. Mám radost, jak malej když pomyslím, že už teď by tyhle "díly" byly v kostce zmačkaných plechů z lisu, kdybych je nezachránil ... Takhle nadělají ještě parády.
Jedinej zádrhel by v tom, že budíky byly sice z auta z roku 1998 (3 měsíc) ale byly bohužel ještě "mechanický" (tachometr - bovden) a tak mi nezbylo nic jinýho, než si to přeskládat do svých elektronických.
No, byla to trochu nimračka, ale nakonec to dobře dopadlo a vše frčí, jak má.
PS: Všímavější jistě odhalí záhadu "dvou" tlačítek na zadní mlhovky. Ano, jedna je samozřejmě mlha a na druhou jsem si dodělal "manuální" ovládání sahary.
Hehe, dneska se mi povedla jedna taková vcelku náhodná věc,
jdu se s kolegou podívat na vrakoviště nedaleko (kovošrot, který jednou za čas prošmejdím), mrknout co by se nám mohlo tak nějak hodit a co nevidím ? Na asi 3 vracích favoritů položený třídvířko Punto v edici "Cult" (modrá) ještě v neporušeném stavu. Říkám si: "To jako vážně ? ... "
No, hned jsem se vydal za místníma dělňasema, jestli by mi ho mohli ještěrkou sundat, že bych si z něj vzal pár drobností ...
No a jak to dopadlo ? Ochotně mi ho naservírovali přímo před nos na zem a já si tak vzal co se mi hodilo ! A to ještě prosím zcela zdarma ... (jelikož plasty v "kováči" neřeší ... )
Už je mám ve svym Punťasovi, budíky, výdechy topení a plasty středovýho panelu v modro / fijalový metle, funkční spínač stahovačky okna spolujezdce a pár drobotin. Mám radost, jak malej když pomyslím, že už teď by tyhle "díly" byly v kostce zmačkaných plechů z lisu, kdybych je nezachránil ... Takhle nadělají ještě parády.
Jedinej zádrhel by v tom, že budíky byly sice z auta z roku 1998 (3 měsíc) ale byly bohužel ještě "mechanický" (tachometr - bovden) a tak mi nezbylo nic jinýho, než si to přeskládat do svých elektronických.
No, byla to trochu nimračka, ale nakonec to dobře dopadlo a vše frčí, jak má.
PS: Všímavější jistě odhalí záhadu "dvou" tlačítek na zadní mlhovky. Ano, jedna je samozřejmě mlha a na druhou jsem si dodělal "manuální" ovládání sahary.
Dva palce hore, ta modrá je parádní a hezky ti to ladí k interiéru hlavně za ty prachy je to špica
Díky za odkaz, určo tam něco vyberu.
Jinak mě dost zaujal ten obrázek airboxu, taky mě tam právě docela deptá ta velká origo plastová bedna s nápisem FIAT 16V, chtěl jsem dát jen šistě trubku od klapky s nějakým filtrem, co je v samostatným obalu, aby to nebralo teplej vzduch z motorovího prostoru..... ale jelikož mám koupenou bavlněnou vložku do aurboxu za 300, tak se mi nechce zbytečně kupovat jinej filtr ale kde by se dal tenhle malej airbox sehnat? teda pokud sedí rozměr filtru? Na mkII bych toto uvítal
Díky za odkaz, určo tam něco vyberu.
Jinak mě dost zaujal ten obrázek airboxu, taky mě tam právě docela deptá ta velká origo plastová bedna s nápisem FIAT 16V, chtěl jsem dát jen šistě trubku od klapky s nějakým filtrem, co je v samostatným obalu, aby to nebralo teplej vzduch z motorovího prostoru..... ale jelikož mám koupenou bavlněnou vložku do aurboxu za 300, tak se mi nechce zbytečně kupovat jinej filtr ale kde by se dal tenhle malej airbox sehnat? teda pokud sedí rozměr filtru? Na mkII bych toto uvítal
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Nemáš zač.
Mě by taky zajímala "funkce" tý šíleně ošklivý krabice. Jestli to je jen na "vyrovnání" tlaku v sání (hladkost volnoběhu, zpětný tlak do sání apod.) a dá se to tedy bez problémů odstranit.
Takhle nějak bych to viděl já ...
Mě by taky zajímala "funkce" tý šíleně ošklivý krabice. Jestli to je jen na "vyrovnání" tlaku v sání (hladkost volnoběhu, zpětný tlak do sání apod.) a dá se to tedy bez problémů odstranit.
Takhle nějak bych to viděl já ...
Dobry. Akorat na tech zadnich svetlech folie - neni to zatmaveny moc? Ja to na svoje dal - asi moc tmavou, byla to folie puvodne na skla s nejmensim zatmavenim. No a prislo me ze to pres to vubec nesviti ..
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Tahle je přímo na světla a propustnost vyzařovaného světla je akorát.
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Zase o kousek blíž k finálním představám ...
no a nějaký "dárečky" ... (repas sady na zadní ramena od Febi, blikače, svíčky Bosch 4, olej, filtry apod.) ...
Jó, abych nezapomněl, jsou k mání moje "elektrony" viz. foto. 7x15" et 35, pneu 195/50 s 3 mm vzorkem za 4.999 Kč.
no a nějaký "dárečky" ... (repas sady na zadní ramena od Febi, blikače, svíčky Bosch 4, olej, filtry apod.) ...
Jó, abych nezapomněl, jsou k mání moje "elektrony" viz. foto. 7x15" et 35, pneu 195/50 s 3 mm vzorkem za 4.999 Kč.
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Lehký protažení kábra, hn hnn ...
Otazka ohladom zltych folii, je to dovolene, nejake mozne trable s poistovnou ak sa nieco stane ?
Fiat Punto MK1 1,7TD 70HP Stile 5D '98
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=22258
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=22258
- Lubosh_CZe
- Fiaťák
Nevím, jak v SR, ale v ČR není, jelikož je v liteře zákona uvedeno, že přední mlhovky mohou být žluté barvy.
Pekne ti to ide a k fóliam, ja mám tiež žlté hmlovky a nemali proti nim nič ani na STK dokonca ani Polícia Jedinú výhradu mali vtedy keď som s nimi svietil kedy som nemal a aj to ich vtedy farba svetla nezaujímala
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy