Rád bych se zeptal, zda jde vyměnit ve Stilu motor 85kw za 16V 103kw Multijet ?
Co kabelové svazky, držáky, poloosy, převodovka, táhla, hadice....bude to sedět ? Kvuli Mjetu bude třeba vyměnit i jednotku(předpokládám), k jednotce se zase váže imobilizer, klíče....je to tak ? Takže nesmysl ?
Výměna motoru 85kw za 16V 103kw Mjet ?
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Výměna motoru 85kw za 16V 103kw Mjet ?
No ako sa to vezme. Bolo by s tym vela roboty pretoze by sa muselo menit vela veci okolo motora od riadiacej jednotky po poistky. A ked uz by si sa na to dal tak najlepsie by bolo zohnat motor aj s prevodovkou a poloosami. A dalsia vec by bola ze ci das tie poloosi do tych otocou co su na tvojom aute aby nahodou neboli mohutnejsie.
Pockaj neni nahodou 103 kw JTD a az 110kw je MultiJet?
Fiat Stilo MW 1.9 MultiJet 88kw
Symonides píše:No ako sa to vezme. Bolo by s tym vela roboty pretoze by sa muselo menit vela veci okolo motora od riadiacej jednotky po poistky. A ked uz by si sa na to dal tak najlepsie by bolo zohnat motor aj s prevodovkou a poloosami. A dalsia vec by bola ze ci das tie poloosi do tych otocou co su na tvojom aute aby nahodou neboli mohutnejsie.
Pockaj neni nahodou 103 kw JTD a az 110kw je MultiJet?
ja som mal jtd 103kw,a nieje to multijet.. ja by som to neriesil..ako chces prejst STK a EK?? predaj svoje a kup ine..
Co jsem googloval tak 103 kw jsem našel všechno Multijet.
Neřešte prosím stylem kup si jiné auto nebo stk. Ptal jsem se zda to půjde prohodit. Bylo by k dispozici celé auto, takže převodovka i pohon by šel sehnat. Rád bych pravě věděl, co se skrývá pod slovem ''vela''. Proto se ptám
Neřešte prosím stylem kup si jiné auto nebo stk. Ptal jsem se zda to půjde prohodit. Bylo by k dispozici celé auto, takže převodovka i pohon by šel sehnat. Rád bych pravě věděl, co se skrývá pod slovem ''vela''. Proto se ptám
Kdyby měl někdo znalostí týkající se k mému dotazu, uvítám každou radu. Nevím jak jinak si tyto informace zjistit, proto se ptám tady.