Zdravím vás panové.
Mám problém s Puntem 1.2, r.v. 2000.
Když zapnu světla(při nastartovaném motoru)přestane fungovat palivoměr, teploměr a otáčkoměr.
Ale hned jak světla vypnu, tak je všehno funční.
Nevíte někdo v čem může být problém?
Díky
Nefungující přístrojová deska(občas)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Nefungující přístrojová deska(občas)
Poradí někdo, prosím?
Proč téma, které bylo vložené později než moje má cca 140x větší počet zobrazení?To jde umístit někam na viditelnější místo.
Děkuji za odpovědi
Proč téma, které bylo vložené později než moje má cca 140x větší počet zobrazení?To jde umístit někam na viditelnější místo.
Děkuji za odpovědi
- SpiritWolker
- Všeználek
To tazko niekto poradi. Najskor bude problem v kabelazi alebo v poistkovej skrinke. Pripadne skratuje prepinac packa svetla. Treba to rozobrat a preskumat. Pripadne na skusku dat druhe packy, odpojit svetla, pozriet ukostrenie svetiel, pozriet kabelaz za volantom a pod volantom, montoval tam niekto alarm? Alebo co sa posledne opravovalo? a tak postupnededukovat postupne chybu. Inac sa to neda. Je to hlavne casovo narocne . Pisem z mobilu preto je to take poskakane .)
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Díky za zprávu.
Nevím jestli to může být tím.Ale vyměnil jsem špatnou žárovku v předním světle a už je to dobrý.
Jediný co se nezměnilo, tak že svítí kontrolka špatné žárovky a palubce.Přitom žárovky jsou už všechny v pořádku.
Nevím jestli to může být tím.Ale vyměnil jsem špatnou žárovku v předním světle a už je to dobrý.
Jediný co se nezměnilo, tak že svítí kontrolka špatné žárovky a palubce.Přitom žárovky jsou už všechny v pořádku.