Hodně odvážný počin... a s tím uvedeným "servisním vybavením" máš můj respekt . Svoji poloosu jsem před repasem neviděl, ale usuzuji z toho, že se pro mě stávala nepřekročitelná rychlost 70 Km/hod, že na tom nebylo o moc lépe.
Ale poradit, co s tím, když to chceš za dva roky střelit (už za dva nebo až za dva?), to si netroufám.
poloosy
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
Re: poloosy
dík
No, už jezdím, dneska byly ty fotky pořízený a dneska jsem udělal rozhodnutí a šoupnul to zpět..
Jen s tím, že jsem našel kdysi kupovanou manžetu i s mazivem, manžeta byyla na jiný stilo a tak jsem ji zakrátil a klouboložisko řádně promastil a všecko dal zpět.Projel jsem to po okresce, na dvojáka přidával razantněji, ubíral a zatím je klid, očekávám že to bude za čas cvakat, ale tímto počinem jsem vyloučil homokynetickej kloub a výstupní polovičku poloosy z převodovky.
Tenhle kloub se dá též sehnat samotnej a stojí teda méně než jetá poloosa
výrobce kloubu je Spidan germany.
No, už jezdím, dneska byly ty fotky pořízený a dneska jsem udělal rozhodnutí a šoupnul to zpět..
Jen s tím, že jsem našel kdysi kupovanou manžetu i s mazivem, manžeta byyla na jiný stilo a tak jsem ji zakrátil a klouboložisko řádně promastil a všecko dal zpět.Projel jsem to po okresce, na dvojáka přidával razantněji, ubíral a zatím je klid, očekávám že to bude za čas cvakat, ale tímto počinem jsem vyloučil homokynetickej kloub a výstupní polovičku poloosy z převodovky.
Tenhle kloub se dá též sehnat samotnej a stojí teda méně než jetá poloosa
výrobce kloubu je Spidan germany.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Re: poloosy
No, pán je šikula ... "Zřejmě dobrý oddíl"... Tak ať drží, co to dá.