Držák plata kufru, osvětlení kufru a zadní odstřikovač

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Óóčko
Začátečník

Držák plata kufru, osvětlení kufru a zadní odstřikovač

Příspěvek od Óóčko »

Dobrý den, mám Stilo 1,9 JTD 85kw, 5d. Chtěl bych se zeptat zda se někde nedají sehnat ty zobáčky co drží plato kufru viz. foto v odkaze a potom bych se chtěl zeptat proč nefunguje osvětlení vevnitř kufru žárovku jsem vyměnil vše jsem vypojil a znovu zapojil a pořád nejde a také mi nejde zadní odstřikovač nevíte čím to je ?? předem děkuji za rady a odpovědi.

http://www.rajce.net/a10827281" onclick="window.open(this.href);return false;
Reklama

panaman1
Znalec

Re: Držák plata kufru, osvětlení kufru a zadní odstřikovač

Příspěvek od panaman1 »

mozno by som tipoval na zlomene kable v prechode do dveri...a casom mozno odidu aj dalsie veci casom...mikrospinac co spina osvetlenie kufra bude zrejme priamo v zamku aj ten mohol odist teoreticky...
marty-ma
Začátečník

Příspěvek od marty-ma »

Když to vezmu jednotlivě - zlomený háček v kufru mám taky, původně jsem měl snahu ho někde sehnat na vrakáči, ale nakonec zvítězila lenost a haraburdí v dílně. Nahradil jsem to takovým kovovým dzin-dzikem - poloobjímka. Stačilo změřit průměr čepu plata, koupit objímku (asi za 1,90 Kč) a samořezným šroubem jí chytit na místo té zlomené. Pokusím se jí na konec příspěvku sem vložit (foto).
Osvětlení kufru - i mě si dělá co se mu zlíbí, jsem nalomený věřit tomu, že se rozsvěcuje jen když se mu chce nebo má dobrou náladu... Na druhou stranu více svítí v létě a občas stávkuje při chladném počasí. Kontroloval jsem taky vše i žárovky, vše rozpojoval a prostříkával, ale stále si dělá co chce.
Ostřikovač- tam by mohlo být něco přiskřípnutého na přechodu dveří a kufru - viz příspěvek přede mnou -a nebo vypadlá hadička od nádržky a motorku (ucpaná, ohnutá, zalomená ...). Chce to trochu hledat a na pomoc se sem pokusím připojit schéma z eperu, jak je to napojované.
Tak snad to trochu pomůže při hledání a odstranění závady.
Přílohy
ostrikovac.jpg
ostrikovac.jpg (68.22 KiB) Zobrazeno 2284 x
objimka.jpg
objimka.jpg (11.33 KiB) Zobrazeno 2284 x
Óóčko
Začátečník

Příspěvek od Óóčko »

Moc děkuji za rady. Zkusím ty háčky vyřešit podobně jako vy a s tím světlem taky zkusím prolézt všechny utroby a najít příčinu to samé i u odstřikovače děkuji za schéma.
jano207
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od jano207 »

Ked som mal stilo mal som ten isty problem so svetielkom.Nakoniec som musel menit zamok kufrovych dveri a vsetko fungovalo normalne.
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
Odpovědět

Zpět na „Stilo“