ramena napravy
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ramena napravy
Zdravim vsetkych. Vcera som isiel po dlhsej dobe v zeninom punte MKII a az som sa zhrozil aku ma vymlatenu prednu napravu. Chcel by som sa preto opytat ludi, co uz menili predne ramena, na skusenosti s kvalitou. Na trhu je viac vyrobcov a chem vybrat kvalitu ked uz sa s tym budem babrat, nech to teda zase zopar rokov vydrzi. Za odpovede vopred dakujem
- Reklama
Re: ramena napravy
No moc ste mi tu nepomohli
Nakoniec pozeral som to priadne, tak vybity je len jeden gulak a na ramenach stacia vymenit silentbloky
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zdarec panove
Budu kupovat predni ramena a chci se zeptat, jestli MAGNETI MARELLI je dobra znacka ramen.... Diky.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Fiat Punto 1.2 59kW
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Cauko patriot99,ja ich mam uz tri roky na MK I a stale su dobre.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
Dik a FEBI??? alebo Delphi? Ma niekto skusenost?
A preco by sa nemali dat menit? Predpokladam, ze si sa pomylil a mal si na mysli zvisle capy, lebo gulaky sa menit dajuoskarzv píše:len škoda, ze gulove čapi sa nedajú vymeniť
Koukni sem: http://www.autodily-pema.cz/autodily/fi ... cne-rameno" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sem kupoval ramena od Ruville
Nejsou spatne ani MAGNETI MARELLI, ale pokud chces kvalitu, tak znacku TRW ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja sem kupoval ramena od Ruville
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Fiat Punto 1.2 59kW
mám febi spokojenost ,podívej na mroauto.
Punto 2, 1,2, 8V, 2000.barva červená, 114000km další přírůstek Punto2, 1.2 2000,8v, 91500km barva červená po důchodci.
magneti su dobre, delphi tiez, trw boli super, ale poslednu dobu su ako tombola...a dost zacali odchadzat. preto ich uz neberiem...