Špatně startuje
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
Špatně startuje
Mám Fiat Stilo r.v. 2001 1.6 16V hůře mi satruje musím déle držet při startu klíček nevíte někdo čím by to mohlo být.Děkuji.
- Reklama
Re: Špatně startuje
Něco málo tady třeba Ti to pomůže,ať se daří
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... B+startuje" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... B+startuje" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
-
- Fiaťák
Dal jsem nové svíčky a nechal vyměnit jsem snímač polohy klykové hřídele a odpojil na hodinu baterii a když zapnu klíček tak nechám zhasnout všechny kotrolky a ještě počkám cca 10 sekund a potom motor točí cca 5 sekund a chytne na poprvé už si nevím rady.
-
- Fiaťák
Tak včera mi elektrikář zjistil že mám špatnou řídící jednotku dnes mi má přijít nová jednotka
tobě se zdá 5s na nastartování moc?potom motor točí cca 5 sekund a chytne na poprvé už si nevím rady
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
-
- Fiaťák
ono to nenní pokaždě na poprvé někdy to je i na po 5
pokud to startuje někdy až na několikátý pokus tak bych to tipoval na pokles tlaku v pal.
systemu.Na čerpadle je tzv.zpětný ventil který zabranuje poklesu tlaku v systemu.Běží čerpadlo po otočení klíčku do první polohy aby se natlakoval system?
systemu.Na čerpadle je tzv.zpětný ventil který zabranuje poklesu tlaku v systemu.Běží čerpadlo po otočení klíčku do první polohy aby se natlakoval system?
Rossi
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
-
- Fiaťák
v servise tlak benzínu změřily čerpadlo běží už si nevíme rady
-
- Fiaťák
Ahoj tak dnes jsem na to přišel koupil jsem druhé čidlo klikové hřídele a už to startuje mám doma novou řídící jednotku kdyby ji někdo potřeboval stála 14500 nechám ji za 12000.Díky
Tu by ti měl zaplatit ten elektrikář, co ti říkal že je špatná.
-
- Fiaťák
On nemohl tušit že bude to čidlo špatné když mě ho v servise měnili bral to že je nové dnes jdu čidlo vyreklamovat.