Posilovač řízení

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
milajda22
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Posilovač řízení

Příspěvek od milajda22 »

Ahojky všem, mám problém, koupil jsem si Fiat Brava 1,4 12V S
a problém je v tom, že nemá posilovač řízení, (teda ona toho nemá víc, ale to neřešim), takže při parkování se docela dost nadřu.
Proto zde dávám otázku:

a) dal by se dodělat?
b) kolik by to cca stálo (asi z Vrakáče)?
c) co je k tomu potřeba.
d) atd.

Díky za odpovědi
Fiat Brava 1.4 12V 59kW
Reklama

Fab30
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fab30 »

To nema zmysel skusalk som nad tym rozmyslat pri punte, cerpadlo uchytenie neho + remen a havne to kde je samotny posilovac. Ale bravy mali uz posilnovace vsetky nie?
Multipla JTD 2003, 85kW; Bravo 1.8 16V GT
milajda22
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milajda22 »

Fab30 píše:To nema zmysel skusalk som nad tym rozmyslat pri punte, cerpadlo uchytenie neho + remen a havne to kde je samotny posilovac. Ale bravy mali uz posilnovace vsetky nie?
To jsem si myslel taky, ale tahle Brava nemá vubec nic: klima, centrál, alarm, (teda centrál a alarm jsem dodělal), posilovač, airbak - což prý měli i v základu, tak nevim.

Právě jsem si myslel, že když to bylo v sériové výrobě, tak by to tam mohlo být připravený. Tat bych potřeboval od někoho, kdo má 1,4 12V aby mi to nafotil (uchyty, atd) a podle toho bych pak viděl víc, bez posilovače je na místě stim pěkná dřina. Jedná se o to, že stim jezdí moje přítelkyně.
A jak je stoho volantu urvaná, tak sní večer nic není. :lol: :wink:
Fiat Brava 1.4 12V 59kW
iskric
Začátečník

Příspěvek od iskric »

To maš dobré,aspoň si na večer môžeš s kludným svedomím nájsť inú.Jedna do auta,druhá do postele,asi aj ja odpojím servo na mojom.Zmena je život! Ale aj ja som myslel že posilovač maly všetky Bravy už v zaklade.
Brava 105 JTD
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“