benzínová hadička
Moderátor: peta.smolik
benzínová hadička
Ahoj,Má někdo zkušenosti s výměnou benzínové hadičky(Stilo1,6).Nevím jak se jednoduše dostat a odpojit konec hadičky co je u motoru vedle rozvodu.Děkují za rady.
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
- Reklama
-
- Začátečník
Re: benzínová hadička
Dobrý den
Mám stejný problém. Rupla mi benzínová hadička co je napojená na rampu se vstřikovači. Údajně se samotná nedodává jen v kompletu i s rampou vstřikovačů. Jenže to stojí kolem třinácti tisíc. Může někdo poradit jak a čím nahradit? Údajně je to tlaková hadice. A nikde na netu jsem nenašel tento náhradní díl. Jezdím na benzín a plyn. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Mám stejný problém. Rupla mi benzínová hadička co je napojená na rampu se vstřikovači. Údajně se samotná nedodává jen v kompletu i s rampou vstřikovačů. Jenže to stojí kolem třinácti tisíc. Může někdo poradit jak a čím nahradit? Údajně je to tlaková hadice. A nikde na netu jsem nenašel tento náhradní díl. Jezdím na benzín a plyn. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
-
- Začátečník
Můžu dostat od Vás radu, jak jste si poradil? Mám stejný problém. Děkuji za info. S pozdravem Svaťa Hrubýslavek311 píše:tak hadička vyměněná!!!!!
Dobrý den,tak já použil hadičku na benzín,co se prodává na metry.Díra 8mm,venek 14mm.Jenže problém je v kvalitě hadiček!Nejdříve jsem koupil od Semperitu - vydržela 1rok,druhá Gates a také vydržela 1rok.Nyní mám Petrocar a zatím "3měsíce klid".hrubysvatoslav píše:Můžu dostat od Vás radu, jak jste si poradil? Mám stejný problém. Děkuji za info. S pozdravem Svaťa Hrubýslavek311 píše:tak hadička vyměněná!!!!!
Ve Fiatu mi poradili,at ty hadičky měním preventívně každý rok
Výměna mi trvá 1/2 hoďky.Nejhorší je to u těch vstřiku,ale trochu trpělivosti a jde to
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG