nazdar, kto mi poradi ako zistim kde je chyba ked mi nejdu origo senzory na crome? podla navodu som hladal poistku, no nic, pre istotu som pozrel uplne vsetky co som nasiel, no ziadna nebola vypalena.da sa nejako zistit ci nie su zle snimace? sa mi zda ze tam su 4 alebo 5 kusov,
staci mi rada ze kde mam zacat hladat problem dik martin
cuvacie senzory problem
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: cuvacie senzory problem
cuvacie sa daju diagnostikovat cez kabel.ak by si mal zlu riadiacu jednotku,tak jednu mam
fiat croma 1.9jtdm 88kw
-
- Začátečník
dnes som bol na diagnostike, no nic som sa nedozvedel, nevedeli mi to nacitat myslim parkovacie sensori, jedine co som nasiel,ze sluzba neaktivna, tak neviem ale su tam snimace origo aj kable su origo, len neviem presne kam idu lebo neviem najst rj snimacov, ze vraj je na lavej strane v zadu, no tam nic nieje isto lebo kable idu priamo niekam do utrob karoserie, preto by mi pomohlo presne kde na crome 2006 je,
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD ... &DRW_NUM=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Řídící jednotka je v kufru za čalouněním.
Řídící jednotka je v kufru za čalouněním.
Fiat Croma 2,4 jtdm emotion
mohol to niekto vypnut v riadiacke,lebo ked je zly snimac,alebo riadiacka,tak ti to potom stale hlasi chybu na palubkemartinsalko píše:dnes som bol na diagnostike, no nic som sa nedozvedel, nevedeli mi to nacitat myslim parkovacie sensori, jedine co som nasiel,ze sluzba neaktivna, tak neviem ale su tam snimace origo aj kable su origo, len neviem presne kam idu lebo neviem najst rj snimacov, ze vraj je na lavej strane v zadu, no tam nic nieje isto lebo kable idu priamo niekam do utrob karoserie, preto by mi pomohlo presne kde na crome 2006 je,
vravel som ti,ze niekde na lavej strane bude...a odkial si???
fiat croma 1.9jtdm 88kw
takto vyzera
- Přílohy
-
- DSC_0013.JPG (131.07 KiB) Zobrazeno 4068 x
-
- DSC_0012.JPG (125.13 KiB) Zobrazeno 4068 x
fiat croma 1.9jtdm 88kw