Tlaky 1.2 16v
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Tlaky 1.2 16v
ahoj lidičky nikde sem to nenašel ale jaké tlaky má mět tenhle motor jako novej a jaký bejvaj normální při běžnem ježdění po cca 150000 našel sem jen jakej má bejt cca kompresní pomer nového ale nevyznám se v tom jak si to mám přebrat pro tlaky co se naměří kamoš mě to měřil a na všech je cca 15+-0.3 a to je prej hodne no a mě se zdá že je auto takové línější v celém spektru otáček snad až kolem 5tis se zdá bejt normální tak nevím jestli to nejak řešit nebo nechat tak žádné divné zvuky nic není slišet ani cejtit atd
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
- Reklama
Re: Tlaky 1.2 16v
tie tlaky su dobre, skus to len na benzin.
puntik 1,2 44kw striebro
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW
no práve se chystám nato že jak přijedu z noční odpojím baterku na celej ted a zkusím jezdit chvílu jen na benál jaké to bude protože co sem zkoušel jako jen na chvilku a bez odpojení bylo to stejné néli horší toto všechno nastalo potom co se dělalo těsnění pod hlavou které fouklo do vody a dva válce mezi sebou od té dby pozoruju oněco horší tah motoru už sem uvažoval i otom si zajet někam na brzdu a změřit to jestli se mě to jen nezdá jenže sou všude hafo drazí jako dávat 2000 jen zato že tam najedu a behem 5 minut maj křivku jako kroutáku tak výkonu a to jediné mě stačí abych mohl posoudit a případně zakročit
ty, tak jestlis na tom měnil těsnění pod hlavou a ráááázem, tedy hned po dokončení práce se to zhoršilo tak jsou špatně (o zub) nakopnutý rozvody, hm?
Puntík 55s na LPG
Noty to uz nejsou mas pravdu byly ale to se hned dalo doporadku a pak sem zacal pozorovat ty nejasne lenose myslenky ale uz pohoda nasel sem na netu jak zresetovat jednotku kratsim zpusobem nes nechat pres noc odpojenou baterku a jezdil sem na benal a pohoda zase jako driv spotreba normalka taha pekne atd takze uz su objednanwj na lpg at to daj do poradku asi se nekde neco hnulo
může bejt rozhozená jednotka nebo je něco přeštelovaný podle falešných informací atd.. Ale kdo tomu plynu rozumí tak to vyšperkuje a pohodička já měl třeba odpojenou baterku tyden v kuse, když sem opravoval věci u motoru a po sestavení to žralo plynu jako prase, až se udělaly na benzínu nějaký ty korekce, tak lahoda
Puntík 55s na LPG
Jo urco to doladej nemel sem stim do te doby problem a jezdil sem si jako pan za pusu takze nemam strach proste se to musi zase odladit jen doufam ze tam ete furt dela ten borec co to delal a vzdy semnou ladil ten uz vi a je fajn mam jen strach ze tam bude neake nove ucho a to zas bude boj hold muj puntas je narocnej zakanik a ma brisko rozmazlene jako ja a nejaka nemastna neslana brecka mu nechutna