MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) PuntoRipper
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- PuntoRipper
- Fiaťák
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) PuntoRipper
Včera jsme byli s kámošem pro další Punto, konečně zjistil co je dobrý . Jen se mi zdá, že to jeho Punto nějak líp jede, na to že má najeto 224t . Já mam 166t a je to takový zdechlý, možná to bude tím, že jsem s ním tahal scénika cca 40km potom co jsme ho utopili při průjezdu zatopenýho podjezdu . Docela mu to dalo zabrat
EX: 1x Punto mk1 1.1, 1x Punto mk2 16v, 5x Punto mk2 8v, Grande Punto 1.4 8v, Grande Punto 1.3 JTD
Nyní: Grande Punto 1.4 tjet
- Reklama
Boha:D, Chudák Punto, ale chcel by som svami zazit tie vaše zazitky. Asi by som sa poštal od smiechu. Príbehy snov. Utopiť scenic v podjazde
- PuntoRipper
- Fiaťák
Může být rádo, že vůbec ještě jezdí
Tohle Punto velice rádo někomu pomáhá, když netahá scénika, tak strká další auta nárazníkem, jeho střecha souží v létě jako postel, pomáhá zlepšit náladu projetím se, skoky, terénem... Je to spasitel
Tohle Punto velice rádo někomu pomáhá, když netahá scénika, tak strká další auta nárazníkem, jeho střecha souží v létě jako postel, pomáhá zlepšit náladu projetím se, skoky, terénem... Je to spasitel
EX: 1x Punto mk1 1.1, 1x Punto mk2 16v, 5x Punto mk2 8v, Grande Punto 1.4 8v, Grande Punto 1.3 JTD
- PuntoRipper
- Fiaťák
Po delší době se hlásím s novinkami
S puntem do teď jezdila spíše jen ségra a asi ji chudáček nemá rád jako mě, tak se musel porouchat . Včera jela někam s 4ma kamarádkama, a když přijela domů, tak se z auto kouřilo a jelo na 3 válce . Těsnění pod hlavou už ségru nesneslo a radši spáchalo sebevraždu . Dojel jsem s autem ještě 10km k dědovi, kde se dá pracovat a šlo se na to.
Když jsem oddělal víko ventilů, skoro jsem se poblil , takovej černej humus všude..no co, pokračoval jsem a hlava je dole. Na fotkách je pěkně vidět kterej píst se propláchnul vodou . Všechno jsem vyčistil od toho černýho slizu(hodně práce), vyměnil svíčky za nový, vyleštil víko ventilů-kundolap a objednal těsnění pod hlavu a víko, olej + filtr. Koukal jsem na válce a jsou v luxusním stavu..ještě se stopama po honování , takže to bude zase raketa jako kdysi
S puntem do teď jezdila spíše jen ségra a asi ji chudáček nemá rád jako mě, tak se musel porouchat . Včera jela někam s 4ma kamarádkama, a když přijela domů, tak se z auto kouřilo a jelo na 3 válce . Těsnění pod hlavou už ségru nesneslo a radši spáchalo sebevraždu . Dojel jsem s autem ještě 10km k dědovi, kde se dá pracovat a šlo se na to.
Když jsem oddělal víko ventilů, skoro jsem se poblil , takovej černej humus všude..no co, pokračoval jsem a hlava je dole. Na fotkách je pěkně vidět kterej píst se propláchnul vodou . Všechno jsem vyčistil od toho černýho slizu(hodně práce), vyměnil svíčky za nový, vyleštil víko ventilů-kundolap a objednal těsnění pod hlavu a víko, olej + filtr. Koukal jsem na válce a jsou v luxusním stavu..ještě se stopama po honování , takže to bude zase raketa jako kdysi
- Přílohy
-
- DSC_2454.jpg (217.15 KiB) Zobrazeno 8459 x
-
- DSC_2453.jpg (242.33 KiB) Zobrazeno 8459 x
-
- DSC_2452.jpg (207.24 KiB) Zobrazeno 8459 x
Naposledy upravil(a) PuntoRipper dne 20 čer 2014, 23:39, celkem upraveno 1 x.
- PuntoRipper
- Fiaťák
další fotky
- Přílohy
-
- DSC_2457.jpg (219.18 KiB) Zobrazeno 8459 x
-
- DSC_2456.jpg (243.17 KiB) Zobrazeno 8459 x
-
- DSC_2455.jpg (188.27 KiB) Zobrazeno 8459 x
- bassspencer
- Fiaťák
piekne nech to ide ďalej , moje po tomto istom probléme vali ďalej a lepšie
Fiat Punto MK2 sporting "01 , 1,2i 59 kW .
Ex BMW e39 525TDS "96 105kW 6,8 l/100km
Ex VolksWagen passat B5 "98 1.8i 92kW 8,6 l/100km
Ex BMW e34 524TD "88 85kW 7,2 l/100km
- PuntoRipper
- Fiaťák
Leštil jsem to hadrákem a zelenou pastou předtim šmirgl od hrubýho, až po 600
Ještě jsem vyčistil písty..prostě všechno, kde byl humus. Vyměnil olej..už to chtělo nějakej ten servis no, za tu službu co odsloužilo
Jsem to složil a jede teď jako drak... 150 na rovině v klidu jen v nizkých otáčkách to má nízkej výkon a pak najednou zabere..jak kdy. Zkusim vyměnil palivák, jinak nevim čím to může být..ve vysokých to jede jako pila se zvukem ferarri
Ještě jsem vyčistil písty..prostě všechno, kde byl humus. Vyměnil olej..už to chtělo nějakej ten servis no, za tu službu co odsloužilo
Jsem to složil a jede teď jako drak... 150 na rovině v klidu jen v nizkých otáčkách to má nízkej výkon a pak najednou zabere..jak kdy. Zkusim vyměnil palivák, jinak nevim čím to může být..ve vysokých to jede jako pila se zvukem ferarri
ah ták No mě to ve spodku taky moc nejde, pořád nic nic nic a pak šup a letí, když jsem 5cm dírů ve vlnovci, tak to při otáčkách nad 4,5 znělo jako motorka, docela prča
Jinak ty spodky jsou prokletí... MPi čko bere o honě níž...
Jinak ty spodky jsou prokletí... MPi čko bere o honě níž...
Puntík 55s na LPG
- PuntoRipper
- Fiaťák
Ale tohle by jelo, jenže to je jako by ho něco tahalo zezadu..takový zadušený a pak povolí a letí Zkusim palivák a uvidí se
Ten zvuk s děravým výfukem je dobrej...jsem jezdil jen s vlnovcem a byl to masakr důchodci jak nadávali teď je novej vlnovec a je to zase skoro jako elektromobil
Docela by mě zajímalo, kolik má punto maximální otáčky, protože to točí nějak moc
Ten vyleštěnej dekl stejně neni vidět přes ten aibox, sem si neuvědomil
Ten zvuk s děravým výfukem je dobrej...jsem jezdil jen s vlnovcem a byl to masakr důchodci jak nadávali teď je novej vlnovec a je to zase skoro jako elektromobil
Docela by mě zajímalo, kolik má punto maximální otáčky, protože to točí nějak moc
Ten vyleštěnej dekl stejně neni vidět přes ten aibox, sem si neuvědomil
u mě došlo k podobnýmu musel sem jet 2x štreku Dingolfing - Olomouc a hned na hranici mi pustilo těsnění pod hlavou a s dvěma průsakama to tu cestu zvládlo 2x a ještě zpátky přes Polsko
takže s ruplým těsněním to najelo asi 3000km a chtělo to jen vodu, teda hódně vody po
po opravě kdy se rovnou měnily aj ventily a svíčky a kábly a všechno kolem spolu s vodní pumpou to jede jak drak, ale fakt ty spodky stojej za howínko
btw, 150 ve třech to zmáklo na jedničku s hvjézdičkou, spotřeba asi zůstala, zatím najeto cca 1500 takže nemůžu moc přepočítávat
takže s ruplým těsněním to najelo asi 3000km a chtělo to jen vodu, teda hódně vody po
po opravě kdy se rovnou měnily aj ventily a svíčky a kábly a všechno kolem spolu s vodní pumpou to jede jak drak, ale fakt ty spodky stojej za howínko
btw, 150 ve třech to zmáklo na jedničku s hvjézdičkou, spotřeba asi zůstala, zatím najeto cca 1500 takže nemůžu moc přepočítávat
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- PuntoRipper
- Fiaťák
Asi na to trpěj no Tohle už bylo načatý dýl ale teď to došlo do stadia běhu na 3 válce, vaření vody...to už je naštěstí opravený...ale dneska přídu k autu a takhle na*ranej sem dlouho nebyl...všechen novej olej na zemi pod autem . Prorezlá vana...jak se o to auto začne člověk trochu starat, tak se začně rozpadat.. do teď nic
Takže teď stojí na rampě, snad nepřidřený a bez vany. Vana se zítra opískuje a snad to pude zavařit..když ne, tak jiná no Už se bojim, co se stane potom
Takže teď stojí na rampě, snad nepřidřený a bez vany. Vana se zítra opískuje a snad to pude zavařit..když ne, tak jiná no Už se bojim, co se stane potom
- bassspencer
- Fiaťák
Ani mi nehovor , rád by som na punťovi niečo porobil teraz ale radšej len vychutnávam že to jazdi aj keĎ mňa jeduje to vypadávanie serva , niekedy to je v celku održku pri odbočovaní nenabiehať do protismeru jak s liazkou
Fiat Punto MK2 sporting "01 , 1,2i 59 kW .
- PuntoRipper
- Fiaťák
Punto nejede
Když otočím klíčkem, tak se nic nerozsvítí, nestartuje, prostě mrtvo...jen je slyšet čerpadlo. Netuší někdo co by to mohlo být Napadla mě vybitá baterka..ale přes noc? A to by se aspoň trochu něco dělo...tohle je jako když vypnou proud a čerpadlo je jediný kde jde
Když otočím klíčkem, tak se nic nerozsvítí, nestartuje, prostě mrtvo...jen je slyšet čerpadlo. Netuší někdo co by to mohlo být Napadla mě vybitá baterka..ale přes noc? A to by se aspoň trochu něco dělo...tohle je jako když vypnou proud a čerpadlo je jediný kde jde
všechny pojistky v pořádku? nenateklo ti někam? zkontroluj patici na řídící jednotce, pořádnej kontakt na baterce, prostě hledej muchy
######
.ScOrE.
.ScOrE.