nepravidelný volnoběh stilo, barchetta 1.8 96kw
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
nepravidelný volnoběh stilo, barchetta 1.8 96kw
Dobrý den, mám fiat barchetta 1.8 96 kw rv. 1995 motor jezdí parádně ale volnoběh mi přijde jako když vynechává motor se divně pohupuje vyměnil jsem svíčky, krokový motorek, fajfky, byli prasklé svody ty jsem vyměnil dal nové těsnění, pár čidel vyměnil co tam jsou a už si nevím rady co mám dělat jezdí parádně ale ten nejde pravidelně zdá se mi jak když vynechává válec zkoušel jsem to po odpojovat válce abych vyřešil který to dělá a vždy to bylo horší jak jsem nějaký odpojil má s tímto někdo zkušenost? Moc Děkuji
- Reklama
Re: nepravidelný volnoběh stilo, barchetta 1.8 96kw
Nevím jestli je to stejný. U Marei 1,8 byl vadný kabel ke svíčkám ,při zkoušení jako Ty se nám podařilo odpálit 2 zapalovací cívky .Po výměně kabelů a 2ks cívek vše ok
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
-
- Začátečník
Děkuji za odpověď ale kabely jsem měnil, ať jsem vyměnil, co jsem vyměnil, pořád stejné, třeba jsem na něco zapomněl co vyměnit ale nevím co. Mám jednu na náhradní díly byla plně funkční a z toho vše beru počítač jsem zkoušel nechat odpojený aby se vynuloval nebo srovnal, pořád nic, nebo jestli mi někdo poradíte kdo se v tom vyzná, nějaký servis aby mi na to jukli a přes diagnostiku se moc prý nedojde k problému mám jen koncovku se dvěma dráty to prý toho moc nepřečte. Předem děkuji za další tipy
Zkus upřesnit odkud jsi třeba někdo poradí
-
- Začátečník
Jsem z Hlinska v Čechách to je mezi Chrudimí a Žďárem nad Sázavou.
http://www.mates-auto.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dělá italy ,ale osobní zkušenost nemám jen jsem tam nakupoval nahradní dílya potom ještě v Semíně u Pardubic jezdil jsem tam s Tipem a Mareou nemohl jsem si stěžovat vždy opravil nebo poradil,ale 4 roky jsem tam nebyl (co jsem se přestěhoval) jinak tím směrem nevím.
Dělá italy ,ale osobní zkušenost nemám jen jsem tam nakupoval nahradní dílya potom ještě v Semíně u Pardubic jezdil jsem tam s Tipem a Mareou nemohl jsem si stěžovat vždy opravil nebo poradil,ale 4 roky jsem tam nebyl (co jsem se přestěhoval) jinak tím směrem nevím.
zkusil bych vyčistit škrtící klapku.
Fiat Stilo 1,9JTD 85KW r.v.2004, najeto 258000km
-
- Začátečník
Škrtící klapku jsem celou měnil, stejně to nepomáhá včera jsem byl na diagnostice a nic se nezjistilo