problem s elektrikou
Moderátor: peta.smolik
problem s elektrikou
zdravim potrebujempomoc so stilom 1,9 jtd 59kw.. ked je nastartovane tak mi stahuje svetla aj budiky jednoducho vsetko co to prosimvas moze byt? dakujem
- Reklama
Re: problem s elektrikou
svítí kontrolka dobíjení?jestli ano tak alternator,resp.usměrnovaci mustek.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
praveze nic nesvieti ziadna kontrolka vsetko ide ako ma teda okrem toho blikania svetiel
meraci pristroj a merat napatie na aku a potom na kostru motoru, a karoseriu, v roznych miestach, niekde moze byt uvolnena skrutka a tym nedokonaly spoj.
jednoducho povedane zisti ci sa to kolisanie prejavuje aj inde ako na svetlach a pristrojoch.
kolisanie napatia moze sposobit aj opotrebovany uhlik v alternatore, volny remen, lozisko alternatora ale to by si mal aj pocut.....
jednoducho povedane zisti ci sa to kolisanie prejavuje aj inde ako na svetlach a pristrojoch.
kolisanie napatia moze sposobit aj opotrebovany uhlik v alternatore, volny remen, lozisko alternatora ale to by si mal aj pocut.....
puntik 1,2 44kw striebro
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW
je pocut taky cikot alebo ako by som to nazval ale stym to nema asi nic spolocne zhodil som remen z alternatora odmontoval remenicu a cinkot stale pocut a na baterke som nameral 14,7 az 14,9 tiez si myslim ze to bude ten alternator dam ho pozret o cil ma viac znepokojuje ten cinkot . je nepravidelny aj viac menej pravidelny ako kedy a za toho boha neviem zistit odkial to ide