(CZ) 1.PUNTO SRAZ - 19.05.2007 - Rozkoš
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Z.L.Y.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Katy píše:no my pojedem od Svitav - ja, tombady, paja, z.l.y.,tv-punto a snad se jeste nekdo prida....PulMiloš píše:2 Katy: Jasný, že se sejdeme v Černožicích na Benzině, ale kdyby měl někdo ten kousíček cesty se mnou a Luckygogem (doufám, že jsem to nezkomolil ), tak se může k nám přidat
tak jedine nekde pred hradci se spojit.
ale musela by to byt rychla akce bez ztraty casu
Katy je vědma bo včera jsem ani já nevěděl že se Z.L.ou pojedeme
staci na me budu na prijmu a cestu od Bratislavy po dalnici znam pac na puli cesty jsem drive bydlela...TV-Punto píše:...snad sa tam nestratim, este som v Brne nebol a dalej uz vobec ne
(asi si zapnem roaming a opisem na kazdeho cislo...)
jeste ti reknu presne kam dorazit,neplas
2 z.l.y. : no to vis, jsem s tebou tak nejak pocitala
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
docela se bojím ohledně mé účasti
trochu se mi to všechno protáhlo,ve Spoilercentru mi tvrdili,že ten nárazník co chci mají skladem pořád
předevčírem tam volám a najednou,že ho musejí teprve vyrobit,ale bude snad příští pátek
jela jsem domluvit lak a když se lakýrník dozvěděl,že nárazníky a prahy budou lamino,tak prý měsíc a víc,že po první vrstvě plniče vylezou ty vlákna a musí se čekat jak to bude pracovat
nevím jestli to stihnu
trochu se mi to všechno protáhlo,ve Spoilercentru mi tvrdili,že ten nárazník co chci mají skladem pořád
předevčírem tam volám a najednou,že ho musejí teprve vyrobit,ale bude snad příští pátek
jela jsem domluvit lak a když se lakýrník dozvěděl,že nárazníky a prahy budou lamino,tak prý měsíc a víc,že po první vrstvě plniče vylezou ty vlákna a musí se čekat jak to bude pracovat
nevím jestli to stihnu
- Z.L.Y.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no... já pracuji s laminátem i jako lakoš a ještě se mi nestalo ,že něco vylezlo .pokud je příprava poctivě udělaná tak nemůže žádný problém vzniknout , jedině co může vylézt - vzduchové mikrodírky,ale to je věc přípravyluckyna píše:docela se bojím ohledně mé účasti
nevím jestli to stihnu
aha,tak nevím noZ.L.Y. píše:no... já pracuji s laminátem i jako lakoš a ještě se mi nestalo ,že něco vylezlo .pokud je příprava poctivě udělaná tak nemůže žádný problém vzniknout , jedině co může vylézt - vzduchové mikrodírky,ale to je věc přípravyluckyna píše:docela se bojím ohledně mé účasti
nevím jestli to stihnu
ale chce jen 2000,- za kus víš
2lucky: prazaci maj asi na vsechno cas co...
hele tak si to dej nekam jinam ,kde ti to udelaj rychleji. a taky to musis asi vice uhanet - to ja kdyz neco zarizuju tak jsem jak stihacka
hele tak i kdybys mela jet zas cernobila tak proste pojedes ne i Rasnou vid. nebo nasadis ten puvodni od Brokyho ne ?
no a ten novej nam ukazes na nejakem dalsim sraze ...
hele tak si to dej nekam jinam ,kde ti to udelaj rychleji. a taky to musis asi vice uhanet - to ja kdyz neco zarizuju tak jsem jak stihacka
hele tak i kdybys mela jet zas cernobila tak proste pojedes ne i Rasnou vid. nebo nasadis ten puvodni od Brokyho ne ?
no a ten novej nam ukazes na nejakem dalsim sraze ...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ok, takze se zasekni v Černožicich, to je za HradcemMario píše:no pojedu od humpolece takže - havl.brod - ždírec -pardubice - hradec -jaroměř skalice .
tam mame vsichni sraz, kolem 18h.
bude tam i PulMilos a Lucky Gogo.
-domluveni tedy.
tak , dalsi panove na holeni
Naposledy upravil(a) Katy dne 16 bře 2007, 11:31, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz