Viecko na nadrz
Moderátor: peta.smolik
Viecko na nadrz
Zdravim.mam taky problem.Nejde mi uzamknut nadrz.Proste ked ju aj klucom zamknem tak stacia dve,tri otocky s vieckom a otvori sa..neviete co s tym?Normalne mam aj taky pocit kedze to nejde riadne uzamknut ze mi vyprcha benzin z nadrze..Sa mi zmensil dojazd,,Nie podla palubaku ale podla prejdenych km..Dakujem za odpovede..
- Reklama
Re: Viecko na nadrz
problem vyrieseny,stacilo 5 minut prace a velmi ostry noz
nože trochu popíš tú prácu, keby sa niečo podobné stalo aj inému aby si vedel poradiť.
Bravo II 1,4 66 Kw rok 9/2009
viecko rozobrat a ten biely plastovy cudlicek co je vo vnutri,kt. vlastne ked sa viecko odomyka tak zabolcuje dalsiu cast viecka a otocenim sa otvori treba skratit..ja som z neho odrezal kustik so sadrokartonovym nozikom...A vsetko funguje ako ma ))
vyskusam
Maciak87 píše:viecko rozobrat a ten biely plastovy cudlicek co je vo vnutri,kt. vlastne ked sa viecko odomyka tak zabolcuje dalsiu cast viecka a otocenim sa otvori treba skratit..ja som z neho odrezal kustik so sadrokartonovym nozikom...A vsetko funguje ako ma ))
Viecko na nadrz
Ja len upresním, že ten, ako píše kolega "biely plastový čudlíček", boli v mojom prípade dva biele plastové zúbky.
Tie po zatvorení (otočení kľúčom) stále vytŕčali, to bol problém.
Vďaka za tip na fix.
Tie po zatvorení (otočení kľúčom) stále vytŕčali, to bol problém.
Vďaka za tip na fix.
Opraveno,dík za tip.Měl jsem také dva malé bílé zoubky