stahování okénka
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
stahování okénka
Zdravím. Chtěl bych vás někoho poprosit o radu se svým problémem. Mám ve Fiatu Punto přední okénka elektronicky ovládaná. Při poslední jízdě jsem okénko stáhnul a pak už nešlo vytáhnout. Nejde teď stáhnout ani vytáhnout, ani se při zmáčknutí tlačítka neozývá žádný zvuk. Nevíte někdo, čím byto mohlo být?
- Reklama
Re: stahování okénka
Pre istotu otazka. Poistky si kontroloval?
Fiat Punto Classic 1.2 8V MK2B, bez tuningu, ale volam ho Puntiak
pojistky jsou v pořádku
Pripadne ci este cvaka rele, inak potom uz len rozoberat dvere a k motorceku...
Fiat Punto Classic 1.2 8V MK2B, bez tuningu, ale volam ho Puntiak
Ahoj,xkubax píše:Zdravím. Chtěl bych vás někoho poprosit o radu se svým problémem. Mám ve Fiatu Punto přední okénka elektronicky ovládaná. Při poslední jízdě jsem okénko stáhnul a pak už nešlo vytáhnout. Nejde teď stáhnout ani vytáhnout, ani se při zmáčknutí tlačítka neozývá žádný zvuk. Nevíte někdo, čím byto mohlo být?
Tohle se mi stalo nedávno. Nenapsal jsi jaké máš auto, ale můj případ se týká MK2. Zničeho nic mi přestalo jít stahování okna u řidiče. Pojistky v pořádku, po sundání tapetu jsem vyzkoušel i motor - byl také v pořádku a stahování šlo. Myslel jsem že odešlo nějaké relátko, avšak k mému úžasu v MK2 žádná relé nejsou. Nakonec to byl špatný přechod na konektoru u ovládacího panelu, kde jsou tlačítka. Konektor vypadal naprosto v pořádku, žádné známky vypálení či poškození. Takže si to proměř a uvidíš. Pokud bys potřebovall schéma tak napiš.
Fiat Punto SX 1.2 8V /2001
Ahoj, stava se mi to same. Nekdy jde stahnout a nekdy ne ( u MK2). U Mk1 mi nejde stahovat kdyz je venku velke teplo
2008- Fiat Bravo 1.4 T-jet 110kw Emotion +LPG Stag Q-BOX. 2008 Fiat Linea-1.4 T-jet 88kw
FIATUM ZDAR a SÍLU :D
Punto 1,2, 44kw = síla tahu od podlahy :D
2003 - už je to veterán ale pořád sviští jak pes po zásahu bleskem :D
Barva: nevím prostě piastáciový hnus :D
Punto 1,2, 44kw = síla tahu od podlahy :D
2003 - už je to veterán ale pořád sviští jak pes po zásahu bleskem :D
Barva: nevím prostě piastáciový hnus :D