chcel by som sa opytat ci sa do tej obdlznikovej diery pod kolieskami na kurenie da dat radio resp ci sa tam vojde?
obrazok je v inzerate: http://autobazar.slovenskainzercia.sk/f ... vsky-kraj/" onclick="window.open(this.href);return false;
sporting 2 stredovy tunel
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
Re: sporting 2 stredovy tunel
Pokud se nepletu mas na mysli diru po cd menici a ano do te se da dat i radio jen musis dotahnout kabely z vrchu a pocitat taky stim ze ta hloubka neni buh vi co ale uz sem to tak aj parkrat vydel ale ja spis uvazuji o jinem stredovem panelu bez te lochny:-)
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
Cabuto: Pokud by jsi tu díru po CD changeru opravdu nemohl přežít, tak vyměním za standartní .
Fiat Punto 1.2 8v (2000)
Alfa Romeo 155 Sport (1995) ex. 127, Regata, Giulietta,...to už je diagnóza.
A jak se sundává? Málo mi svítí a tak bych ho potřeboval sundat ale nerad bych něco urval, dííííky
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
pod popolnikom mas dva imbusove sroby a pri nohach fu fulare z kurenia a kazdy je na jeden srob. vyberes sroby a len vyberesJezdec píše:A jak se sundává? Málo mi svítí a tak bych ho potřeboval sundat ale nerad bych něco urval, dííííky
No ja su urcite na vymenu jenze delaj se 3 druhy ten s menicem a pak jeden kterej vypada jiko ten druhej oyc jenze je propojenej az k radice coz ten druhej ne a ja potrebuju urco ten co je az k radicce protoze by to jinak znamenalo menit aj stredovej tunel atd takze pokud mas ten co je spojenej a neootrebujes ho urco bxch si ho vzal a pokud by me nekdo pomohl ho aj prohodit budu jen rad
Ja mam ten obycejny - deleny. Pokud by ti vyhovoval tento typ, muzem to prehodit komplet. Jestli jsi primo z Brna, nebyl by to takovy problem. Kdyztak SZ.
Fiat Punto 1.2 8v (2000)
Dik za nabidku ale ja chcem ten v celku a beztak ted dou vsechny love na opravu motoru