MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-MING
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-MING
Ešte sám neveim na 100% aké budú stredy Mám istého favorita ale neviem sa rozhodnúť:D
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
- Reklama
Daj LUZOVU helou kitty
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
Ako, tá by možno odpudila všetkých dlhoprstých Ale inak nie si moc ďaleko od farby nad ktorou uvažujem
4 doors, more whores!
-
- Zkušenej Fiaťák
-
- Všeználek
nahodou..taka fialkova neni spatna...ja som ju chcel minuly rok na brzdice v metalize ale nenasiel som ziadnu co by sa mi pacila v spreji..snad mozno toho roku
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Přesně tak, fialová je parádní barva, snad se nebudete zlobit za pár fotek, protože fotka řekně více než 1000 slov
- Přílohy
-
- Fialové brzdy na kámoše Bravu ;)
- bravo.jpg (107.11 KiB) Zobrazeno 3492 x
-
- s Fialovou vypadají luxusně i plecháče...
- plecháče.jpg (194.29 KiB) Zobrazeno 3492 x
-
- Je to růžová nebo fialová?? :D ale vypadají hezky
- bbs.jpg (126.26 KiB) Zobrazeno 3492 x
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
Hmm, fialova sa mne moc nepaci ale tu by som aj uribil vynimku
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
Presne tak Páni Mám zasadnuté na Fialovú. Konkrétne Dodge Challenger - Crazy Plum. Dať si namiešať farbu je najmenej no zohnať niekoho kto to nastrieka.. Nikto to nechce striekať kvôli malý otvorom a tak mi ostane asi jediná možnosť Komaxit.. No farba už nebude taká aká chcem
Ja mám predstavu niečoho takéhoto:
Ja mám predstavu niečoho takéhoto:
- Přílohy
-
- 313739793.jpg (45.99 KiB) Zobrazeno 3457 x
-
- 313739794.jpg (47.56 KiB) Zobrazeno 3457 x
4 doors, more whores!
Botičky sa vrátili z pieskovania a bolo nemožné to nevyskúšať Ale mám na Vás dve otázky. Prvá.. Podložky, chcem zadok vysunúť von lebo je moc schovaný. Nemáte na predaj? Alebo máte s tým nejaké skúsenosti?
A ďalšia, predné svetlá.. skúšali ste ich už niekto rozobrať? Videl som kopu návodov ako na to ale stále mám obavy že to sklo praskne a mne ostane len hlava v smútku
A ďalšia, predné svetlá.. skúšali ste ich už niekto rozobrať? Videl som kopu návodov ako na to ale stále mám obavy že to sklo praskne a mne ostane len hlava v smútku
- Přílohy
-
- DSCN0775.JPG (251.88 KiB) Zobrazeno 3412 x
-
- DSCN0770 (2).jpg (179.63 KiB) Zobrazeno 3412 x
-
- DSCN0771 - kópia - kópia - kópia (3).JPG (235.49 KiB) Zobrazeno 3412 x
4 doors, more whores!
prva vec najskor tie kolesa obuj na gumy a potom az ries podlozky a co sa tyka svetiel naco ich chces rozoberat za akym ucelom?
one world, one dream, one car
Pneumatiky budú buď rovnaké aké boli na Áčkach alebo možno užšie. Podložky chcem určite na zadok lebo Bobrety mali ET30, 7.5J a boli zarovno blatníkom no a tieto majú ET33,7J a sú viac utopené.A som si chcel len o tom čo najviac zistiť lebo som podložky nikdy neriešil, tak aby som vedel čo kúpiť. No a svetlá chcem rozobrať preto lebo chcem skúsiť vpredu tú lištu chrómovú dať do čiernej.
4 doors, more whores!
svetla pojdu asi tazko ale mozno ani nie treba vyskusat ale hlavne skor za studena ako to nahrievat a co sa tyka podloziek tak treba vyskusat ja mam momentalne doma jedny 2cm ale to by ti asi dost trcalo
Za studena? Všade zas hovoria že použiť teplovzdušnú alebo ich hodiť do trúby na chvíľu. No a trúpu som hneď vypustil že to určite nie ale teplovzdušná by možno nebola najhoršia alebo fén ten nedosiahne takú teplotu.
2cm..Možno by to ani netrčalo nejak moc lebo sám som uvažoval o min. 1cm,1.5 a max asi 2. V blízkej dobe pôjdem robiť servis náprav(čápy, tyčky a pod.) tak tam si budem môcť auto na zdvíhaku zdvihnúť ako budem potrebovať tak skúsim si to tam či to nebude nejak moc okaté. A potom keď budem chcieť podložkiy a nepotrebujem na zmenu rozteče ale len na rozšírenie tak mi stačí do podložiek kúpiť len dlhšie šróby?
2cm..Možno by to ani netrčalo nejak moc lebo sám som uvažoval o min. 1cm,1.5 a max asi 2. V blízkej dobe pôjdem robiť servis náprav(čápy, tyčky a pod.) tak tam si budem môcť auto na zdvíhaku zdvihnúť ako budem potrebovať tak skúsim si to tam či to nebude nejak moc okaté. A potom keď budem chcieť podložkiy a nepotrebujem na zmenu rozteče ale len na rozšírenie tak mi stačí do podložiek kúpiť len dlhšie šróby?
4 doors, more whores!
hej staci ti len dlhsie sroby ale zase nemal by si dat 5cm podlozku a natodlhe sroby predsa tie sroby su jedine co ti drzi koleso tak to netreba zase podcenitMING píše:Za studena? Všade zas hovoria že použiť teplovzdušnú alebo ich hodiť do trúby na chvíľu. No a trúpu som hneď vypustil že to určite nie ale teplovzdušná by možno nebola najhoršia alebo fén ten nedosiahne takú teplotu.