Posuv sedadla po sklopenina punto II 3D
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Posuv sedadla po sklopenina punto II 3D
Caute.
Ked sklopim sedadlo spolujazdca, tak po sklopeni ho mozem posunut do predu aby som mohol nastuoit do zadu.
Ale ked sklopim sedadlo vodica, tak odsunut dopredu ho nemozem, az pouzitim standardnej paky pod sedadlom.
Je to chyba alebo to tak ma byt? Rozdiel v sedadlach je akurat taky, ze vodicove je vyskovo nastavitelne.
Ked sklopim sedadlo spolujazdca, tak po sklopeni ho mozem posunut do predu aby som mohol nastuoit do zadu.
Ale ked sklopim sedadlo vodica, tak odsunut dopredu ho nemozem, az pouzitim standardnej paky pod sedadlom.
Je to chyba alebo to tak ma byt? Rozdiel v sedadlach je akurat taky, ze vodicove je vyskovo nastavitelne.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, to je v prdeli, to este aj na tomto chceli usetrit? Alebo ako to mam chapat?majco píše:Nie je to chyba! majú to aj iný výrobcovia aut!! vsio okygzo píše:Tomu mam rozumiet tak ze to vodicove sedadlo sa neda posunut dopredu po sklpopeni tak ako sedadlo spolujazdca a nie je to chyba?Cassius píše:Všechno jak má být..
-
- Fiaťák
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No jo skusim, len sa mi doteraz na to nechcelo pozerat lebo je furt zima a prsi a v garazi sa mi tlacit nechce.Jenda01 píše:Sedačky jdou posouvat po sklopení obě. Zkus kouknout na zámek který uvolňuje pojezd sedačky jestli neni seklej je dole na jedný kolejničce.
Ale inak posuvat ide v pohode s tou pakou pod sedadlom, tak neviem ci by to mohol byt sekunty zamok, asi nie. Neviem ako funguje to odomykanie po sklopeni operadlo, ani ci sa k tomu da dobre pristupovat alebo to rozobrat.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz som to nasiel tiez, na konci kde bol ten drat v dierke mechanizmu sklapania operadla sa ten hacik z dratu ulomil a tym padom ho netaha.
Nerozoberal som to este, nechcelo sa mi. Snad sa to bude dat nahradit nejakym inym drotom, nechce sa mi zhanat original.
Inak, hmmm, mam sedadla s bocnymi airbagmi - pokial chcem sedadlo z auta vybrat, musim odpojit airbag kabel - MOZEM HO ODPOJIT LEN TAK ? Snad ano, ale nechcem aby mi to vybuchlo
Nerozoberal som to este, nechcelo sa mi. Snad sa to bude dat nahradit nejakym inym drotom, nechce sa mi zhanat original.
Inak, hmmm, mam sedadla s bocnymi airbagmi - pokial chcem sedadlo z auta vybrat, musim odpojit airbag kabel - MOZEM HO ODPOJIT LEN TAK ? Snad ano, ale nechcem aby mi to vybuchlo