MOJE PUNTO Grande - ukažte ta svoje;-) Matto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO Grande - ukažte ta svoje;-) Matto
fiha tiez ma zaujima kde to je... ja som zimu tento rok zazil dva krat a to v IT ale nebol som na punte tak nemam fotku... ale snehu tam teda bolo habadej a drifty samozrejme boli tiez to by som nebol ja
Punto Cabrio
- Reklama
Pepoxx
SskokK - je to fotené hore na Čertovici
... inak zasa mám červíka v hlave, čo myslíte hodily by sa k mojej striebornej čierne disky ... príp. ma celkom zaujalo aj toto:
... inak zasa mám červíka v hlave, čo myslíte hodily by sa k mojej striebornej čierne disky ... príp. ma celkom zaujalo aj toto:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
tak toto je megaMatto píše:Pepoxx
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Jeto super,ale na prvi pohlad zaujmu kolesa a auto zanikne.Budes este nieco davat na auto v takej farbe ako su tie kola? Ak ano tak kola bi som nechal take modre a ak nie tak cierne a brzdice,kotuce,brzd bubon cervene alebo zlte.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
tie disky su krasne... a k tvojej striebornej by som ich dal nie cierne ale nieco v style ako mam ja streknute interierove veci... proste taka nejaka seda (grafitova) metaliza alebo take daco
Punto Cabrio
urcite nie modre ani ziadne ine pastelove farby to uz davno vyslo z mody
inak aspon an tej fotke vidis ako bude vyzerat keby si tam dal 17 z limcom lebo toto su obycajne bez limca a je tam asi 4-5cm medzera medzi kolesom a blatnikom
inak aspon an tej fotke vidis ako bude vyzerat keby si tam dal 17 z limcom lebo toto su obycajne bez limca a je tam asi 4-5cm medzera medzi kolesom a blatnikom
one world, one dream, one car
Souhlasím s klukama, kola pecka, ale chtělo by to decentnější barvu
Jinak tenhle styl mi k Puntu sedí víc jak límce, takový kola jako máš na obrázku, nebo bych dal nějaký co mají více tenčích paprsků, prostě Racing štýl
Já jsem taky chtěl něco s límcem, ale nakonec jsem narazil na Kosei ( japonský recingový kola, takže dost lehký ) a neodolal jsem fotku na puntě ale nemám (i když mám mk2), kupoval jsem je nedávno, tak až na jaře.....
Jinak tenhle styl mi k Puntu sedí víc jak límce, takový kola jako máš na obrázku, nebo bych dal nějaký co mají více tenčích paprsků, prostě Racing štýl
Já jsem taky chtěl něco s límcem, ale nakonec jsem narazil na Kosei ( japonský recingový kola, takže dost lehký ) a neodolal jsem fotku na puntě ale nemám (i když mám mk2), kupoval jsem je nedávno, tak až na jaře.....
- Přílohy
-
- Fotografie-0091.jpg (89.19 KiB) Zobrazeno 3562 x
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
To čo pridal 813, to je presne môj štýl Ale tie modré, za mňa určite áno Odlíšiš sa, bude to niečo nové, je to decentné a pekne to k tomu sedí
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
V piatok som si spravil malý výlet do ČR a doviezol odtiaľ toto :
- dakujem Kovvalskemu, že ma ne upozornil ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
A zároveň som dostal zaujímavú ponuku na tieto zadné LED svetlá:
- jo ... a keby náhodou niekto zhánal rámček na autorádio do Grande ,alebo chcel vymeniť origo pružiny za znížené - 35mm, napíšte, dám vám kontakt na predajcu.
- čo myslíte pasovali by k mojej farbe, predajca ich má/ mal na oranžovom a vyzeralo to super. Hlavne velmi pekne svietia, akorát ma trochu odrádza, že s nimi neladíí 3.brzdové svetlo a hmlovky.- jo ... a keby náhodou niekto zhánal rámček na autorádio do Grande ,alebo chcel vymeniť origo pružiny za znížené - 35mm, napíšte, dám vám kontakt na predajcu.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Maťo myslím, že si dobre vybral A tie svetlá by tam myslím docela aj pasovali, ale to nechám na teba
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tiez si myslim, ze tie svetla by tam mohli byt...
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
som rad ze si kupil rozumne a nedal si na auto ziadnu ruzovu aleo tyrkysovu picovinu a ako som ti vravel tie svetla zober cervene svetla su davno vpase
inak tie zadne blbosti co mas dole v narazniku viem tak isto zohnat vo viacerych farbach
inak tie zadne blbosti co mas dole v narazniku viem tak isto zohnat vo viacerych farbach
one world, one dream, one car
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Cauko Matto.No tie kolesa a svetla ti tam seknu.Parada .Take nieco mam natom druhom Punte,len neviem kedy uz dam nejake foto.Mnoho roboty a malo volna.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
Parádní výběr kol me gusta Puntu určitě seknou, tenhle sty se na něj prostě náramně hodí
Jinak jestli máš dobrou nabídku na světla, tak naváhej, sluší mu
Jinak jestli máš dobrou nabídku na světla, tak naváhej, sluší mu
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS