Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ja som to robil kamrátovy na mk2a fénom a nešlo mi to. Skúsil som teda teplovzdušnú pištoľ a išlo to ako nič. Za hodinku to bolo dole. Hlavne si dávaj veľký pozor aby si si neurobil bublinky na laku z tepla.Mayky píše:Vďaka Petrik. Včera som sa pustil do odstraňovania líšt z dverí no veľmi mi to nejde :/ Zostala mi tá obojstranná páska a neviem ju dať dole... Dvere vodiča už mám ale zabil som s tým celý deňČítal som tu na fóre, že to mám najprv nahriať fénom tak dnes to skúsim a dúfam, že to pôjde lepšie...
tak to ti verím... mňa čaká na jar odelopovanie písmen a loga na zadnom kufryMayky píše:Petrik tak tomu ver že to bublalo a hlavne keď som na to dupol na križovatkách... Ale aj tak najlepší zvuk bol včera bez katalyzátora
Sanchitos ja som to s tou teplovzdušnou radšej neriskoval lebo som čítal že by mohol popraskať lak poprípade tie bublinky ako si spomínal tak som sa trápil s fénom a riedidlom... Poviem ti, že to dalo zabrať
uffMayky píše:Tiež som mal v pláne dať dole znak aj tie písmená z kufra ale ja to tam mám prišrubovanémyslele som, že to tam je len prilepené...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |