Autoradio

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Lahvicka
Začátečník

Autoradio

Příspěvek od Lahvicka »

Zdravím vás.

Před cca 3 týdny jsem si koupil Fiata Punto 1.2 55S, 40 Kw. Mno, ale byl v tom háček. Bylo tam naprd rádio . Tak jsem si tedy koupil nové rádio. Jenom, že já blbec si koupil rádio bez čokoladky či tatranky. Mno, ale to je už malá věc. Spíš mi jde o to, že mě funguje rádio i když nemám klíč v zapalování. Mno a je to takový naprd, že to rádio jede pořád. I když vypnu rádio tak se mi ukazují hodiny a když je tma tak to svítí přes celý auto a vůbec se mi to nelíbí. Už jsem se ptal na to pár lidí a říkaly, že tam musím střihnout nějaký kablík nebo tak něco . Doporučovaly mi servis, ale v dnešní době je to drahý a navíc je lepší si to udělat sám a nabrat zkušenosti. Takže byla by tu nějaká osoba, která má s tím zkušenosti ? Děkuji za pochopení popřípadě jestli jsem něco blbě vyjádřil tak se ptejte .

S pozdravem Jan
Reklama

Otomar
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Autoradio

Příspěvek od Otomar »

Dej sem typ rádia. Ať víme jak je připojený. Jesti je to Pioneer, tak se dá v menu vypnout ukázkový režim a po vypnutí přestane svítit.
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
Lahvicka
Začátečník

Příspěvek od Lahvicka »

Sakra . To mě mohlo napadnou, že by se to šiklo .. Tady je link : http://aukro.cz/rs2-autoradio-mp3-usb-s ... ?source=oo
Otomar
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otomar »

Podle infa na Aukru by tam mel byt standartni iso konektor. kdyz se podivas na odkaz

http://www.bucek.name/stranky/ruzne/zap ... ektory/ISO" onclick="window.open(this.href);return false;

tak pin A7 je napajeni po sepnuti klicku, pravdepodobne tam mas zapojene trvale napajeni.

PS: pod obrazkem konektoru je poznamka ze muze byt prohozen A7 a A4, tedy trvale a spinane napajeni. Tak to chce proverit podle tveho radia co pisou v manualu.
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
Lahvicka
Začátečník

Příspěvek od Lahvicka »

Koukni na to !! Potom dám vědět . Jinak díky za pomoc !

PS : Hodně štěstí, lásky, optimismu a především zdraví v roce 2014.
Lahvicka
Začátečník

Příspěvek od Lahvicka »

Mno. Prdím na to . Sral jsme se s tím 4 hodiny cca a neudělal jsem nic .. Max jsem si dosral ty kabely.. Mno nic díky za pomoc. Zítra jedu s tím do servisu ke známemu . Nerad ale co už ..
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“