Mini zraz západ
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Mini zraz západ
mne by to vyhovovalo okolo 13:00, neviem ako ostatnym. a kedy v nedelu?
- Reklama
Pani cotakto dat zase nieco ?? teda neviem ci ste sa naposledy stretli ...?? navrhujem nieco po novom roku take novorocne ministretko pod Dialnicnim mostom smer krskany...Dik za odpovede rad by som vas opat vidle
Turbo Inside
Pani cotakto dat zase nieco ?? teda neviem ci ste sa naposledy stretli ...?? navrhujem nieco po novom roku take novorocne ministretko pod Dialnicnim mostom smer krskany...Dik za odpovede rad by som vas opat vidle
Turbo Inside
Bratku to by som bral. Nestretli niako to vzdy stroskotalo. Ale to novorocne stretko by mi moc vyhovovalo:). Čo tak napriklad 4. - 5.1.2013 ?. Kto by ste prisli?
dame niake mini punto stretko?, ja by som bol za. kludne to moze byt aj niekde inde ako v NR, napriklad aj v PN ako sa spominalo. ci to cele ostane len pri pisani?:/
- ja sa rád zúčastnim, pokiaľ budem môcť , ale neviem ako ostatný ...
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
tak sa vyjadrite kto by mal zaujem ci by niekto isiel:) napriklad v PN? a datum navrhnite komu to ako vyhovuje:)
No čo nedáme niaky jarný zraz? napriklad v PN, NR alebo kde vám to vyhovuje. Navrhnite
dohodnite sa na case a datume alebo nieco konkretne napiste aby sa vedeli ludia od toho odrazit ale hodinkove stretnutie nikoho nezabije
one world, one dream, one car
Ja by som bol za napriklad sobotu 29.3 napriklad v NR, prípadne PN. O niakej 13:00. Termin som dal taký aby kazdý mal čas si to zariadit prípadne sa zmení termín. Tak píšte komu to vyhovuje a kto by prisiel?
- SpiritWolker
- Všeználek
ooo uz rad by som siel aj ja na stretko, uz som fakt dlho nebol
naposledy som bol v Piestanoch v Bowlingu, tam by som siel a aj by som si zahral
naposledy som bol v Piestanoch v Bowlingu, tam by som siel a aj by som si zahral
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
- no veru nebolo by od veci niečo konečne spáchať, ved od celoslováku sme sa nevideli prakticky. Ja pokiaľ budem môcť vždy rád prídem. ... len čo ostatný?? ... inak Spirit má celkom dobrý nápad s tým Bowlingom, pamätám, že už vtedy sme sa o tom bavili
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
moze byt... len nvm ci 29.3. niesu dost neskoro sak to bude snezit pocasiu sibe takze by som sa necudoval keby je to tak..... preto ci by nebolo lepsie vyuzit pekneho pocasia co je teraz.... ale kiezby bolo pekne, alebo este krajsie ako teraz
Punto Cabrio