Přední světla Punto II
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Přední světla Punto II
Zdravím. Jdou vyndat přední světla i bez demontáže předního nárazníku ? Je na to nějaká finta ? Čistil jsem teď čočky na Octavii a tak to chci udělat i na Punťákovi, protože čočky na Octavii krásně prokoukly
- Přílohy
-
- DSC_0252_změna velikosti.jpg (140.24 KiB) Zobrazeno 14574 x
-
- DSC_0251_změna velikosti.jpg (68.29 KiB) Zobrazeno 14574 x
- Reklama
Re: Přední světla Punto II
Na 99% nie teda aspon ja som to nezistil ak ho vybrat bez demontaze naraznika, ked som jedno svetlo vyberal
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
Jo tak toho jsem se bál
čágo, potrebujem vymeniť predné svetlá a v depoauto som našiel bez motorčeka.pôjde vybrať a napojiť na nové?a ktoré sú lepšie H1+H1+H3 alebo H7+H7+H3?za rady dakujem
Motorek pasuje z puvodnich, Ja koupil tehda H1,H1 protoze sou ty zarovky levnejsi nez H7
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
je treba nejak špeciálne sa pohrať alebo pohodička?napr. na fotrovom daewoo nubira som ich nevymenil ani za boha.na mojom bmw dopohodky
Zdravim, tiez sa chystam menit predne svetla. Idem kupovat valeo ibaze neviem aky je rozdiel v tych h1 a h7, ci svieti niektora z nich lepsie, podla typu by pre mojho puntika boli h1+h1+h3, kedze mam rv 02/03, pripadne by sa to dalo prerobit z jedneho na druhe. Teraz mam h7+h7+h3 od djauto a polamane tycky na vyskove stelovanie
Dilema h1 vs h7?
Za rady a vyjadrenia dakujem.
Dilema h1 vs h7?
Za rady a vyjadrenia dakujem.
ked chcete kupit svetla tak kupte rovno odtialto http://www.fk-shop.de/Tuning/Beleuchtun ... einwerfer/" onclick="window.open(this.href);return false; su overene vsetko funguje akurat plus mate tam aj kruzky a stoji to tolko co svetla bez nich a co sa tyka premeny h1 za h7 alebo naopak myslim si ze tam neni ziaden rozdiel elektrika ide do toho taka ista cize to bude fungovat
one world, one dream, one car
2kovvalsky:
nemyslel som na problem s vymenou komplet svetlometu h1 za h7, predtym som mal valea h1 a daval som narychlo lacne h7, ale priamo vo svetle sa da vymontovat uchyt ziarovky.
nemyslel som na problem s vymenou komplet svetlometu h1 za h7, predtym som mal valea h1 a daval som narychlo lacne h7, ale priamo vo svetle sa da vymontovat uchyt ziarovky.
Tak dneska přišlo na řadu Punto
- Přílohy
-
- Pred po 2_změna velikosti.jpg (106.14 KiB) Zobrazeno 14418 x
-
- Pred po_změna velikosti.jpg (157.61 KiB) Zobrazeno 14418 x
čím si to vyčistil?
Punto 2, 1,2, 8V, 2000.barva červená, 114000km další přírůstek Punto2, 1.2 2000,8v, 91500km barva červená po důchodci.
Suchý hadřík. Ale čočky se musí rozebrat ještě uvnitř světla a po částech vyndat ven. Nejde vytáhnout jako celek rovnou.
a musel si teda komplet vybrat svetlo a dat dole predny plast? toho kroku sa bojim najviac
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
Nárazník dolů. Světlo ven a čočku potom ve světle rozebrat a vytáhnout ven po částech. Zní to složitě, ale je to v pohodě. Drží jí jen takové sponky pohromadě.
Je to vyčištění na svítivosti hodně znát?
Mně teda hlavní světla svítí asi jako kdybych si svítil baterkou. Vůbec si neumím představit, jestli někomu svítí takhle mizerně, že by s tím mohl za tmy jezdit. Já jakmile zapnu světla, automaticky zapínám i mlhovky a až s nima to jakž takž svítí, aby se s tím nechalo bezpečně jet.
Mně teda hlavní světla svítí asi jako kdybych si svítil baterkou. Vůbec si neumím představit, jestli někomu svítí takhle mizerně, že by s tím mohl za tmy jezdit. Já jakmile zapnu světla, automaticky zapínám i mlhovky a až s nima to jakž takž svítí, aby se s tím nechalo bezpečně jet.
Fiat Punto (188) 1.2 8V ELX 5d
do provozu: 9/2000 Italy
do provozu: 9/2000 Italy