MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
momentalna podoba este pridu ostrekovace ale tie pojdu casom asi do farby zrejme az na jar
- Přílohy
-
- CAM00242.jpg (159.62 KiB) Zobrazeno 3770 x
one world, one dream, one car
- Reklama
...klobúk dolu ...tak takto nejako si pradstavujem prístrojovku v punte mk2 nie s tími 1000 cmi odkladacích priestorov
takze dam sem zopar fotiek prve su rozrobene svetla a montaz bixenonov a konecny vysledok co mozem poznamenat je to neskutocny rozdiel v svietivosti plus som este domontoval ostrekovace momentalne cakam na striekanie zopar dielov
- Přílohy
-
- CAM00227.jpg (160.63 KiB) Zobrazeno 3592 x
-
- CAM00302.jpg (148.37 KiB) Zobrazeno 3592 x
dalej som preniesol subwoofer z palubovku do kufra
- Přílohy
-
- CAM00257.jpg (140.77 KiB) Zobrazeno 3591 x
-
- CAM00261.jpg (132.55 KiB) Zobrazeno 3591 x
no a kedze som posadnuty audiom tak som konecne zohnal cierny stredovy panel kde som osadil radio a do stredu palubovky som osadil 10palcovy tablet zatial to funguje len ako navigacia ale momentalne riesim prepojenie zvuku z radiom
- Přílohy
-
- CAM00285.jpg (132.56 KiB) Zobrazeno 3591 x
-
- CAM00287.jpg (147.41 KiB) Zobrazeno 3591 x
Interiér je veľká paráda Tá obrazovka sa mi tam hrozne páči len všetko je pekné uhladené a tá obrazovka sa tam len tak zrazu vynorí. Ako keby tam niečo ešte chýbalo. Ale len môj názor, inak fakt klobúk dole A ešte by to chcelo fotku ako tie svetlá svietia v noci
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
no odfotit tie svetla je dost problem ked to odfotim je to len jedna velka gula svietiacaMING píše:Interiér je veľká paráda Tá obrazovka sa mi tam hrozne páči len všetko je pekné uhladené a tá obrazovka sa tam len tak zrazu vynorí. Ako keby tam niečo ešte chýbalo. Ale len môj názor, inak fakt klobúk dole A ešte by to chcelo fotku ako tie svetlá svietia v noci
ten tablet je tam koli navigacii lebo uz ma sralo si stale niekde pripinat mobil a podobne veci tak som najskor mal sice 7 palcovu navigaciu ale nakoniec tam vliezol aj ten asus bez problemov este je tam vela veci nedokoncenych no musis si nato najst cas hlavne sedacky vypucovat a podobne
parádne si to porobil, páči sa mi ten interiér. daj aj nejakú foto na tých veľkých kolách.
FIAT PUNTO CABRIO
Ked budu gumy tak potom to obujem a odfotim
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Noooo,klobuk dole parad Radio mas to co si mal alebo mas ine?
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ty si blazen tusim prides na celoslovensky bez jedinej zmeny na aute sa mi vidi..... co sa tyka svetiel.. nebojis sa policajtov ? a ten subac do kufra, to si podla mna dobre spravil lebo bass sa siri si myslim tak dost zaujimavo ze je jedno kde je subac umiestneny... ono to pocut stale rovnako - to neni jak reprak ze mi napr. vadi ked to hra len od zadu
Punto Cabrio
jj radio mam druhe prakticky cele audio aj z reprakmi je vymene nic neostalo povodne a henten pioneer sa mi pokazil
co sa tyka svetiel tak mam obavy z policajtov ale na druhej strane mam vsetko co treba cocky pre xenony ostrekovace a automaticke naklapanie cize nemaju ma zaco dodrbat
ale tak ked chcu vzdy si nieco najdu
inak co sa tyka subwoofera tak kazde ma svoje vyhody ked ho chces mat vpredu achces aby hral od 30-40Hz potrebujes mat poriadnu ozvucnicu no a ta sa vlemi tazko spravit v predu preto to putovalo do kufra tak uvidime ked to naladime
co sa tyka svetiel tak mam obavy z policajtov ale na druhej strane mam vsetko co treba cocky pre xenony ostrekovace a automaticke naklapanie cize nemaju ma zaco dodrbat
ale tak ked chcu vzdy si nieco najdu
inak co sa tyka subwoofera tak kazde ma svoje vyhody ked ho chces mat vpredu achces aby hral od 30-40Hz potrebujes mat poriadnu ozvucnicu no a ta sa vlemi tazko spravit v predu preto to putovalo do kufra tak uvidime ked to naladime
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ty bixenony to jsou ty univerzalni nebo z nejakeho konkretniho svetla?
Los PUNTOs GeTos
Ta obrazovka s Metallicou to se pozna klobuk dole =)
Fiat Punto II HLX 16V80HP
- pekne sa s tým hráš, som strašne zvedavý na konečný výsledok ... akorát si dovolím malú kritiku, neber to v zlom, ale ten tablet sa mi taktiež zdá taký pricapený na palubovku, ale možno je to iba tou fotkou.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk